Pazartesi, Kasım 05, 2007

Çerkezköy puan kaybıyla tanıştı


TEKİRDAĞSPOR: 1 ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 1

HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT
Tekirdağ Süper Amatör Küme'nin 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Tekirdağspor karşısına çıkan lider Çerkezköy Belediyespor, deyim yerindeyse tel tel dökülerek bir puanı zor kurtardı. 2006-2007 futbol sezonunu namağlup şampiyon tamamlayan, bu sezon şimdiye kadar oynadığı karşılaşmaların tamamından üç puan ile ayrılan Çerkezköy Belediyespor sergilediği futbol ile umut vermedi
Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan müsabakaya ev sahibi ekip Tekirdağspor 1-Recep, 2-Feyim, 3-Emre, 4-Gürkan, 5-Ahmet, 6-Suat, 7-Egemen, 8-Cihangir, 9-Burak, 10-Hasan ve 11-Eyüp ilk onbiri ile çıktı. Çerkezköy Belediyespor ise müsabakaya 1-Sedat, 2-Kemal, 3-Hasan, 4-Resul, 5-Atakan, 6-Cem, 7-Fatih, 8-Elvan, 9-Erçağ, 10-Zafer ve 11-Murat ilk onbiri ile başladı.

İlk gol Çerkezköy'den
Tekirdağspor ile Çerkezköy Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya çok az sayıda amatör futbola gönül vermiş futbolsever ilgi gösterdi. Gerek kadro yapısı gerekse de verilen destek anlamında Süper Amatör Lig’de mücadele eden ekiplerden farklı bir görünüm ortaya koyan Çerkezköy Belediyespor ilk 15 dakikayı Erçağ’ın ayağından bulduğu golle 1-0 önde tamamladı.

Devre bitmeden skora denge geldi
Mavi-Beyazlılar golün ardından rakip kaleye ikinci gol için yüklenme yerine oyunu kendi yarı alanında kabul ederek, rakibinin üzerine gelmesini bekledi. Tekirdağspor ilk devre sona ermeden Cihangir’in şık kafa vuruşu ile topu filelere göndererek skora denge getirdi. İlk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.

İki takım da 10'ar kişi kaldı
İkinci devrenin henüz başında Çerkezköy Belediyespor’un savunmasında görev yapan takım kaptanı Resul, rakibine yaptığı hareketin ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Çerkezköy Belediyespor kalan dakikalarda rakibi karşısında 10 kişi mücadele verdi.
Rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmek isteyen ev sahibi ekip Tekirdağspor, Çerkezköy Belediyespor karşısına daha cesur geldi. Çerkezköy Belediyespor ise yakaladığı iki net gol pozisyonunu gole çeviremedi. İkinci devrenin son bölümlerinde bu kez Tekirdağspor’dan Burak ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Müsabakanın son dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Çerkezköy Belediyespor karşılaşmadan 2 puan bırakarak haftayı tamamlamasına karşın 16 puan ile liderliğini sürdürdü.

Çerkezköy umut vermedi
Tekirdağspor-Çerkezköy Belediyespor karşılaşmasının ardından kalan en önemli nokta ise Çerkezköy Belediyespor’un etkisiz futbolu. Tekirdağ Süper Amatör Lig’inde şampiyonluğun favori ekibi Çerkezköy Belediyespor hem teknik heyetini hem de az sayıda da olsa tribünlerde bulunan taraftarlarını memnun etmedi ve ilerisi için de umut vermedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...