Pazartesi, Kasım 12, 2007

Çerkezköy liderliğini sürdürdü


ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 2 VOLKANSPOR: 0

HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in sekizinci hafta karşılaşmasında Çerkezköy Belediyespor kendi evinde konuk ettiği ligin puansız ekiplerinden Volkanspor’u ilk devrede bulduğu iki golle geçerek liderliğini sürdürdü. Müsabaka boyunca üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Belediyespor sayısız gol fırsatlarından da yararlanamadı.

Çerkezköy Şehir Stadı’nda pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköy Belediyespor kalede Muzaffer, Atakan, Kemal, Kaan, Tolga, Cem, Fatih, Hasan, Fatih, Murat ve Erçağ ilk onbiri ile çıktı. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya futbolseverler ilgi göstermedi. Karşılaşmayı çok az sayıda taraftar takip etti.

Açılış Erçağ'dan
İlk dakikalarda Çerkezköy Belediyespor atak bir futbol sergiledi. Volkanspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. 5. dakikada Hasan’ın pasında Erçağ ceza alanında topla buluştu ancak pozisyonu değerlendiremedi. 10. dakikada Çerkezköy Belediyespor net bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi. Fatih’in sol kanattan yaptığı ortaya Erçağ yükseldi. Bu oyuncunun kafa vuruşu üst direkten geri döndü. Boşta kalan topu Volkanspor savunması uzaklaştırdı. 17. dakikada sağ kanattan Murat’ın ceza alanına yaptığı ortaya golcü oyuncu Erçağ iyi yükseldi ve şık kafa vuruşunda top filelerle buluştu (1-0)

Bir çok pozisyon kaçtı
Kanat organizasyonları ile Volkanspor kalesine yüklenen Çerkezköy Belediyespor 25. dakikada Erçağ ile bulduğu pozisyonu değerlendiremedi. 27. dakikada bu kez Murat sahneye çıktı. Murat’ın ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş az farkla dışarı çıktı. İkinci gol için iyice yüklenen Çerkezköy Belediyespor birçok pozisyonu da değerlendiremedi.

Devre bitmeden ikinci gol
35. dakikada Fatih ceza alanı dışından çektiği şu az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmanın 42. dakikasında Murat’ın yaklaşık 30 metreden sert şutu filelerle buluşunca Çerkezköy Belediyespor aradaki farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre Çerkezköy Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Volkanspor varlık gösteremedi
Müsabakanın ikinci devresinde Çerkezköy Belediyespor ilk devrede olduğu gibi pozisyona girmekte zorlanmadı. 55. dakikada ceza alanına yapılan ortada Fatih topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. Rakibinin zayıf olması nedneiyle oldukça rahat bir oyun çıkaran Çerkezköy Belediyespor üst üste girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. 57. dakikada bu kez Erçağ pozisyona girdi. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

Karşılaşmanın kalan dakikaları da Çerkezköy Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Mavi-Beyazlılar aldığı galibiyet ile puanını 18’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Volkanspor ise haftayı yine puansız kapatarak evine döndü.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.