Çarşamba, Kasım 07, 2007

Eğirdir'den tüm rakiplere gözdağı

Isparta Süper Amatör Küme'nin iddialı takımı Eğirdir Belediyespor, ligdeki ilk maçını 12-0 kazandı. Selim Mehar maçı ve takımı Yerel Futbol Sitesi için yorumladı.

HABER-YORUM: SELİM MEHAR
Eğirdir’de bu sezon Eğirdir Belediyespor’un Isparta Süper Amatör Küme'de ve terfi maçlarında şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılıyor. Adem, Salih, Souza, Yakup, Salih, Uğur, Serkan, İlker, Mehmet, Pavon, Volkan’dan oluşan Eğirdir Belediyespor ligin açılış maçını farklı bir galibiyetle yaptı.
İlk haftayı maç yapmadan geçen Kırmızı-Lacivertliler, Gönenspor ile yaptığı ilk maçını 12-0 gibi bir sonuçla kazandı ve bu yılın en iddialı takımlarından biri olduğunu, mutlak başarıyı aradığını üstüne basa basa göstermiş oldu.
Takım fırtına gibi başlayıp tempoyu düşürmeden 90 dakikayı tamamlamayı başarıyor. Yeni transferler oldukça formda. Yönetim kendi içinde birlik ve beraberliğini sağlamış. Takım Ekonomik ve benzeri sıkıntılardan uzak. Tamamen şampiyonluğa odaklanmış. Azim ve kararlılık desen artık bu kadar olur. Bu takım izlenmeli, temennimiz ligin heyecanının bitmemesi. Zira bu takım böyle oynarsa rakipsiz denilebilir. Oynadığı Gönenspor maçında rakip kaleye 12 gol atmayı başaran Eğirdir Belediyespor, artık 3. lig takımlarının da ilgi odağı olacak gibi. Çünkü gelecek yıl aynı ligde mücadele edecekleri yeni rakiplerini şimdiden tanımak isteyeceklerdir!
Eğirdir’de de takımın başarısından herkes memnun. Kulüp Başkanı Mehmet Ali Çelik, maçın ardından yaptığı açıklamada bu memnuniyeti ve mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi: "Kulübümüz sezon başında bütün branşlarda altyapısını yenileyerek, mükemmel transferler yapıp başarıyı getirecek uygulamalar yapmıştır. Futbol ve voleybol takımımızın kalitesi artık aşikar olup takımlarımız tüm Eğirdir Halkından destek görmektedir."

Hiç yorum yok:

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...