Cuma, Kasım 30, 2007

Bağlarbaşı'nın alt yapısı parlıyor

İstanbul'un köklü kulüplerinden Bağlarbaşıspor, tüm kademelerde başarıyla mücadelesini sürdürüyor. Bordo-Beyaz renkleri taşıyan Anadolu yakası ekibinde başkanlık görevini Hasan Öncü üstlenirken genel kaptanlığı Selami Habeşoğlu, altyapı genel koordinatörlüğünü Saim Engin yapıyor. Teknik Direktörlük mevkiinde Feridun Özütok'un bulunduğu Bağlarbaşıspor Kulübü'nde Altyapı Antrenörü ise Seyit Ali Karaoğlu.
Bağlarbaşıspor Genel Kaptanı Selami Habeşoğlu özellikle altyapıya önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Başarı kadar öncelikli hedefimiz çocuklar ve gençlerin spor yaparak sağlıklı şekilde gelişmeleri. Bu arada onların eğitimlerinden de geri kalmamaları için tüm gayreti gösteriyoruz. Biliyoruz ki, eğitimine devam eden ve spor yapan gençlerimiz geleceğe her türlü kötü alışkanlığın dışında daha sağlıklı nesiller olarak ulaşıyor. Bu nedenle öncelikli hedefimiz bunu gerçekleştirmek."

Kaynak: Birgün

---------
Haberden alıntı yaptığınızda muhabirimizin ismini ve sitemizin adresini kaynak göstermek mecburidir.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...