Çarşamba, Kasım 28, 2007

Babaeskispor coştu bir kere


BABAESKİSPOR: 2 PINARHİSARSPOR: 0

Kırklareli Süper Amatör Futbol liginde mücadele edenBabaeskispor, evinde oynadığı karşılaşmada güçlüPınarhisarspor’u 2-0 mağlup etti.

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Süper Amatör Ligi’nin 9. haftasındaBabaeskispor ile Pınarhisarspor, 100. Yıl Stadı'ndakarşı karşıya geldi. Ligin flaş takımıKırmızı-Lacivertli Babaeskispor, eksiklikleri olmasınarağmen, son haftaların formda ekibi Pınarhisarspor’dan3 puan almasını bildi. Babaeskispor’a üç puanı getirengoller, genç oyuncular Ali ve Uğur’dan geldi.Babaeskispor, bu karşılaşmadan da kayıpsız ayrılarak,Kırklarelispor ile girdiği kıran kırana liderlikyarışını sürdürdü.Babaeskispor Kulübü Başkanı Fikri Karaca, maç sonrasıyaptığı açıklamada, "Bugün sahamızda yinetaraftarlarımıza futbol ziyafeti çektik. Babaeskispor,ligde galibiyet serisine devam ediyor. Kadromuzdasakat oyuncular nedeniyle eksikliklerin olmasınarağmen güçlü Pınarhisarspor’u, her iki yarıdaattığımız gollerle 2-0 mağlup ettik. Ezeli rakibimizKırklarelispor ile liderlik yarışımız sürüyor" dedi.Bu arada, Kırklareli Futbol İl Temsilciliği'ndenyapılan açıklamada, Süper Amatör Futbol ligi’ne, haftasonu oynanacak maçlardan sonra 1 ay ara verileceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...