Çarşamba, Kasım 07, 2007

Ayazağaspor'da tek hedef galibiyet


HABER: TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme'de ilk yarının bitmesine iki hafta kala üçüncü sıradaki yerini koruyan Ayazağaspor hafta sonu oynayacağı Yeşil Esenyurtspor maçına kilitlendi. Çok zorlu bir fikstürü geride bırakan Yeşil-Sarılılar topladıkları 17. puanla 3. sırada yer alıyor. İlk iki sırada bulunan Galataspor ve İdealtepespor'un birer karşılaşma fazla oynadığı düşünülürse Ayazağa son iki maçını kazandığında ilk yarıyı lider bitirebilir. Geçen sezon da 5. grupta yer alan Ayazağaspor yine zorlu takımlarla eşleşmiş, Tuzlaspor’la aynı puanı alıp averajla grubu lider bitirmişti. Bu sezon da aynı geçen sezon gibi çok çekişmeli geçen 5. grupta puan durumu oldukça karışık. Son 3 sıra hariç her takımın ilk 2 için plan yaptığı söylenebilir.
Ayazağaspor, 10 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçın çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kaleci Türker’in de geçen haftaki Ortaköy maçında eski günlerine döndüğünü görmek camiayı sevindirdi. Ayazağaspor’ u yakından takip eden http://www.ayazagaspor.com/ sitesi yöneticilerinden Erhan Harput, "Takımımız çok formda. Zorlu fikstürde puan kayıpları yaşadık ama bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybı yaşamayız. Sadece sezon başında Sultanbeyli Belediyespor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanan Gürcü oyuncumuz Zaza’nın sakatlığı devam ediyor. Takım kaptanımız Rami ise hergün daha iyiye gidiyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...