Salı, Ekim 30, 2007

Tekirdağ'da haftanın görünümü

Benan Diker'in kaleminden Tekirdağ Süper Amatör Küme'de geçen haftanın önemli satır başlarını sunuyoruz..


Son dakikalarda bulduğu golle Karadenizspor'u deplasmanda yenen Veliköyspor, fikstür dezavantajına rağmen iyi yolda.

Çorluda Olay!
Karadeniz Kültür-Veliköy: 0-1
İşadamı Ali Saral'ın takımı Karadenizspor, sonrasında çıkan olaylar nedeniyle çok konuşulan maçta iç sahada Veliköyspor'a da kaybederek hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. Transferin uzatma döneminde aldığı yeni oyuncuları ile güçlenen Çorlu temsilcisi rakibin 10 kişi kalmasını değerlendiremediği gibi bir de maçın sonlarında yediği şok golle maçtan puansız ayrıldı. Maçın hakemi ayrıca Karadenizspor Teknik Direktörü Mustafa Öztürk'ü sahadışına gönderdi.
Karşılaşma bitiminde Karadenizspor'un verilmeyen 2 penaltı pozisyonuna kızan bir taraftar maçın hakemi Hüseyin Miran’ı bir yumrukla yere serdi. Emniyet kuvvetlerinin müdahelesi sonucu etkisiz hale getirilen saldırgan karakola götürülürken maçın hakemi de hastanenin yolunu tuttu. Öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda karşılaşmanın hakeminin durumunun iyi olduğu ve işgöremezlik raporu aldığı öğrenildi. Ayrıca bu karşılaşmadan sonra oynanacak maçta yan hakem olarak görev alacak olan aynı hakem, bu müsabakaya da çıkamadı. Böylelikle Çorluspor-Volkanspor Süper Amatör Lig mücadelesi de tek yan hakemle oynanmış oldu.

Karadeniz Kültürspor, iyi kadrosuna karşın son sıralara demir attı.
Çorluspor-Volkanspor: 5-0

İki hakemin yönettiği; Volkanspor'un kalecisinin sakatlanması sonucu oyunculardan birinin kalecilik yaptığı ilginç maçta Çorluspor rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Emre (2), Samet (2) ve kaptan Ferdi'nin golleriyle rakibini dağıtan evsahibi ekip 'zirve yarışında ben de varım' dedi.
Tekirdağ merkez temsilcisi Volkanspor ise bu yıl çıktığı Süper Lig'de kesinlikle bu ligin misafiri olduğunu, süper amatör'ün bir gömlek büyük geldiğini taraflı tarafsız herkese gösterdi. Zira 5 maçtır kaybeden ekipte oyuncularda güven duygusunun da kalmadığı açıkça belli oldu.

Bir zamanlar 2. Lig'de oynayan Tekirdağspor'da işler yolunda gitmiyor.
Sanayispor-Tekirdağspor 3-0

Çorlu Sanayispor ligin tecrübeli ekiplerinden Tekirdağspor'u yenerken çok da zorlanmadı. Evsahibi ekip suskun golcüsü Ayhan'ın patlama yaptığı maçta, bu oyuncunun 6 ve 42’de bulduğu gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da kaptan Fatih’in 87’de attığı golle karşılaşma 3-0’lık net bir sonuçla bitti. Lige bu sene yükselen Sanayispor böylece fikstrün de verdiği avantajla 5. maçındanda gol yemeden ve namağlup ayrılmış oldu.
Tekirdağspor ise 1-0 geriye düştükten sonra 10-15 dakika oyun üstünlüğünü ele geçirsede kale önünde girdikleri 3-4 gol pozisyonu dışında maç boyu başka pozisyona giremedi.


Puan tablosunun büyütülmüş hali için üzerine tıklayınız

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.