Cuma, Ekim 26, 2007

Kulüp Tanıtımı: Şişli Yaylaspor


Şişli Yaylaspor, bu yıl İstanbul Birinci Amatör Küme'de mücadele eden takımlardan biri... İlk üç haftada 2 galibiyet ve 1 yenilgi alarak grubunda iddialı bir ekip olduğunu gösterdi.
Bu kulüpten Kaan Emre Kahya, bizlere kulübü tanıtan bir yazı yolladı. Biz de bu tanıtıcı yazıyı sizlerle paylaşıyoruz...


YAZI: KAAN EMRE KAHYA
İstanbul 1.Amatör Kümede Yer Alan Şişli Yaylaspor, bu Sezon İlk Kez 1.Amatör Kümede Yer Almaktadır. Geçen Sezon federe Olan Bu Takım Büyük Çaba Özveri Ve Güven İle Kendi İmkanları İle Daha İlk Senesinde Şampiyon Olarak Kendisini Göstermiş Oldu. Oldukca Sıkıntılı Günler Yaşayan Şişli Yaylaspor Bütün Zorluklara Rağmen Birlik Ve Beraberliğini Gösterdi.

Takımın Antrenörlüğünü, zamanında 2. Lig'de Edirnespor forması giyen ve Feriköy'ün 3. Lig'de Kaptanlığını Yapan Necdet Yılmaz yapmaktadır. Klübümüzün Semti ve Stadı Feriköy'dür. Bu Sezon 1. Amatör 8. Grup'ta Oldukca Zorlu Rakipler Arasında Yer Alan Takımımız Kalan 3 Haftada 1 Mağlubiyet 2 Galibiyetle Ligdeki Mücadelesini Sürdürmektedir. 28.10.2007 Pazar Günü Grubun Lider Takımı Kemerburgazspor'la Kemerburgaz Sahası'nda Yapacağı Maça Hazırlanan Şişli Yaylaspor'da Oyuncular Ve Yönetim Bu Maçı Alacaklarını İfade Ettiler.

Takımda Yaş Ortalamasının Oldukca Genç Ama kadroda Bir O Kadar Tecrübeli İsimler var. Takımımız Bu Sezon Kadrosuna İzzetpaşaspor'dan Ercan Yılmaz, Mollaaşkı'ndan Zafer Yıldırım, Öz Şişlispor'dan Ercan ve kaleci Volkan Aksel'i dahil ederek Grubun Favorileri Arasında Yer Aldığını Göstermiştir.

Futbolun Birlik Beraberlik Çatısı Altında Yürüdüğünü Dile Getirerek Daha Uzun Yıllar Şişli Yaylaspor'u Herkesin Tanıyacağı Arzusundayız.

Kulübün internet sitesi için:
http://www.sisliyaylaspor.azbuz.com/

Editör Notu: İsteyen kulüpler de bu tarz tanıtıcı yazıları gönderebilirler. Birçok amatör futbolsever isimlerini duymalarına karşın pekçok kulüp hakkında tam bir bilgi sahibi değil. Bu sayede kulüpleri de daha yakından tanıma şansına sahip olabiliriz.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...