Salı, Ekim 02, 2007

Krizlerin takımı: Silivrispor

HABER: TOLGA ARİÇELİK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'un iddialı takımlarından Silivrispor'da sular durulmuyor. Teknik direktör Kamil Erdem ve beraberinde dokuz oyuncunun gönderilmesinden sonra şimdi de yedi futbolcu daha, paralarının sezon başından bu yana ödenmemesi, yönetimin sözlerinin tutmaması ve huzursuz bir ortam oluştuğu için takımı bıraktı. Böylece 1 hafta içinda Kırmızı-Lacivertlilerden ayrılan oyuncu sayısı 16'ya yükseldi.

Bilindiği gibi geçen hafta Kamil Erdem'in yerine teknik direktörlüğre Ziya Doğan'ın kardeşi Tacettin Erdoğan getirilmiş, Erdoğan beraberinde sekiz futbolcu getirmişti. Tüm bu gelişmelere karşın Silivri son maçında grup lideri Çıksalın'ı 2-1 yenmeyi başardı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ben zaten böyle bir takım görmedim idarecileri bir sözünü tutmazmı yaa sezon başından beri beş kuruş para harcamadılar verdikleir hiçbi sözü yerine getirmedilerr allah silivrisporda oynayanlara ve oynıyıcaklara yardım etsin !!!

Adsız dedi ki...

bu kadar kişinin ahını almak kolay bir şey değil o yüzden silivri spor yönetimimnikutluyorum zor olan bir şeyi yapmışlar.ama unutmasınlar çıkar bi yerden.

Adsız dedi ki...

yazıklar olsun silivrispor...

Adsız dedi ki...

bu kadar olur yaa ne diyim üç kağıt mı diyosunuz işte silivri spor başka yerde aramanıza gerek yok arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

lütfen bu haberi kaldırmayın futbolcunun 1 senesini yiyenlerin hesabı sorulsunn hiç değilse burda örülsünkii silivrisporu herkes tanısınn... bi dahaki seneye de herkes dikkatli lsun...

Adsız dedi ki...

silivri spor bu senede 3 lige çıkamazsa demek ki silvri spordan bir şey olmaz 2 senedir play oflarda eleniyor yeter artık silivri sporu 3ligde görmek istiyorum tam destek haydi???

Adsız dedi ki...

silivrisporu destek verelim ki onları profosyonel ligde görelim haydi silivri halkı

Adsız dedi ki...

silivrispor yine süper amatörde kalcak hiç desteğe gerek yok ne yapsakta olmuyor sesimizi elimizi yormaya gerek yok keşke beni yanıltsa da profosyonel ligde görsek ama zor çok zor bayrampaşaya yenilirse böyle olur hersene transferler boşa dünyanın parası boşa gidiyor ayyyyyyyyyııııııpppppp vallahi

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...