Pazar, Ekim 07, 2007

Keşan derbisinde gülen Keşanspor

Keşanspor, Anafartalar karşısında başarılı bir futbol sergileyerek üç puanın sahibi oldu. (Foto: Erdoğan Demir)

ANAFARTALARSPOR: 1 KEŞANSPOR: 3

HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Lig’de oynanan Keşan Derbisinde Anafartalarspor ile karşılaşan Keşanspor maçtan 3-1 galibiyetle ayrılarak liderliğini devam ettirdi.
Anafartalarspor Yönetimi Kurulu ve teknik heyetinin talebi doğrultusunda Keşan Atatürk Stadı Toprak Sahası’nda oynanan ve Soykan Çekver, İlhan Karakaya, Süleyman Kırbıyık hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Anafartalarspor; Erhan, Fırat (İbrahim), Aytaç, Sedat, Ali, (Zafer), Tanju (Arda), Mehmet Ali, Engin, Gürkan, Seçkin, Güray onbiri ile çıkarken Keşanspor ise Ersan, Atakan, Rıfat, Cem, İsa, Hasan Hüseyin, Aykan (Kıvanç), Erdinç (Murat), Şenel (Berk), Ali, İzzet tertibiyle sahada yer aldı.

31. dakikada Keşansporlu Şenel’in vuruşunu kaleci Erhan kurtardı, dönen topu Aykan tamamladı. Erhan bu topu kornere çeldi.
35. dakikada İzzet’in sağdan ortasında Şenel topu Anafartalarspor filelerine göndererek Keşanspor’u 1-0 öne geçirdi.
39. dakikada gelişen Keşanspor atağında defanstan ileriye çıkan Cem durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı Keşanspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
49. dakikada Şenel kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-0 yaptı.
72. dakikada gelişen Anafartalarspor atağında Güray topu boş kale yerine auta gönderdi.
75. dakikada İsa ceza sahası içersinde topa elle müdahale edince Anafartalarspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Aytaç durumu 3-1 getirdi. Karşılaşmanın 90 dakikası Keşanspor’un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

Öten yandan, Edirne Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun iddialı takımlarından Edirnespor İpsala’da oynanan Yenikarpuzluspor maçını 1-0 kazanırken, Ayşekadın Gençlerbirliği ise Edirnde 25 Kasım Stadı’nda oynanan ve son dakikasına kadar 2-2 devam eden maçta Karakasımspor’u son dakikada attığı golle 3-2 yenerek üç puanın sahibi oldu.
Bu sonuçlara göre Keşanspor ligderliğini sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...