Salı, Ekim 09, 2007

Çerkezköy Belediye tek geçti


ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 1 VELİKÖYSPOR: 0

Tekirdağ'da ilk üç hafta topladığı 9 puan ve averaj ile haftaya lider giren Çerkezköy Belediyespor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında konuk ettiği Veliköyspor’u tek golle geçerek haftayı kayıpsız kapattı. Gerek kadro yapısı gerekse de imkanları nispetinde Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden diğer ekipler ile arasında büyük farklar bulunan Çerkezköy Belediyespor, kazanmasına rağmen oynadığı futbol ile tat vermedi.

HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT
Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Çerkezköy Belediyespor kendi evinde ligin hırslı ekiplerinden Veliköyspor’u konuk etti. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezköy Belediyespor baskılı başladı.

Konuk ekip direndi
İlk dakikalarda oyun sistemini ‘rakibinin oyununu bozma’ şeklinde kurgulayan konuk ekip Veliköyspor istediğini de elde etti. Çerkezköy Belediyespor’un tecrübeli ismi Alpaslan, şimdiye kadar çıktığı üç karşılaşmada da boş geçmeyen Erçağ ve yeni transfer Fatih ile gol arayan Çerkezköy Belediyespor, Veliköyspor ceza alanı içerisinde pozisyona girmede oldukça zorlandı.

Fatih'in füzesi
İlerleyen dakikalara doğru uzaktan bulduğu şutlarla gol arayan Çerkezköy Belediyespor Fatih’in yaklaşık 30 metreden bulduğu gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre ev sahibi ekip Çerkezköy Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Veliköy etkinliğini artırdı
Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Veliköyspor, ilk devreye oranla daha diri bir mücadele sergiledi. Çerkezköy Belediyespor ise önde olmanın avantajı ile rakibi karşısına daha cesur bir futbol sergiledi. Son bölümlerde de Çerkezköy Belediyespor’un üstünlüğü ile girildi. Veliköyspor son vuruşlarda istediğini elde edemeyince beraberlik golünü bulamadı. Veliköyspor’un son 15 dakikada kondisyon anlamında oyundan düşmesini iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköy Belediyespor bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca müsabaka Çerkezköy Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Çerkezköy Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanını 12’ye yükselterek liderliğini sürdürürken, Veliköyspor 4 puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.