Perşembe, Ekim 04, 2007

Editörden

Uzun zaman sonra merhabalar,

Her ne kadar sitemize haber akışı sağlayan değerli dostlarımızla aktif bir haberleşme içinde olsam da uzun zamandır bireysel olarak olarak siz sayın ziyaretçilerimize seslenme şansı bulamadım. Sitemiz sizlerin katkısıyla giderek büyüyor. Artan ziyaretçi sayısı bizleri daha iyi hizmet için hırslandırıyor. Mümkün olduğunca çok haber vermeye çalışıyoruz ancak aynı zamanda seçici olmaya çalışıyoruz. Siteyi kurduğumdan bu yana hiçbir haberi kopyala-yapıştır yöntemiyle siteye koymadık. Tüm haberleri en az 1-2 kere okuyup üzerinde gerekli ekleme-çıkarmaları yaparak, azami özen göstererek yayına koyduk ve bundan sonra da inşallah böyle devam edecek.
Birçok ilin oldukça iyi işleyen yerel medyaları olduğundan amatör futboldan iyi-kötü bir haber akışı oluyor. Ancak bu konuda en sıkıntılı il İstanbul. İnternetten bir ilin yerel gazetesine girip az çok fikir sahibi olabiliyorsunuz ancak İstanbul amatör takımlarıyla ilgili yazılı haberlere ulaşmak gerçekten çok zor. Bu nedenle sitemizde öncelikle bu açığı kapatmak istiyoruz. Halen İstanbul'da ulaşamadığımız ve haklarında haber veremediğimiz Süper Amatör Küme takımları var. İnşallah ilerleyen zamanlarda bunu aşacağız. Skor ve puan tablosu rahatça bulunabiliyor. Ancak bizim amacımız amatör kulüplerin cuma günleri yarım bir sayfada puan ve istatistikten ibaret olmadığını göstermek. O nedenle kulüpler hakkında maç yazıları, kulüp haberleri ve açıklamalar bizim öncelikli hedefimiz.

İstanbul'un ulusal medyası (Fotomaç, Fotospor, Fotogol) ilk haftalarda pazar ve pazartesi günleri 1-2 maç kutusu veriyorlardı. Ancak geçtiğimiz haftasonu bırakın maç kutusu vermeyi, bu gazetelerin hiçbiri toplu sonuç vermeye bile lüzum görmediler. Haber akışımızın aksamasının nedenlerinden biri de buydu. Bu gazeteler her sezon aynı şeyi yapıyorlar: Başta bir parmak bal çalıyorlar, sonra gündem yoğun gerekçesiyle amatör futbol haberlerini kesiyorlar.

Sitemizde haberler İstanbul ağırlıklı. Ancak bu demek değil ki diğer illere kapalıyız. Edirne, Tekirdağ, Yalova, Eğirdir ve Bandırma'dan zaman zaman haberler geliyor ve bunları büyük bir memnuniyetle yayınlıyoruz. Her yerden, amatör futbola ait her türlü haber-bilgi kabülümüzdür, bunun altını özenle çiziyorum.

Vakit buldukça haftasonları İstanbul sahalarına gidip maç izlenimlerimi sizlerle paylaşmayı umuyorum. Tüm ziyaretçilerimize ve değerli vakitlerini ayırıp bizlerle haber paylaşan değerli dostlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum.

Efkan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...