Pazar, Ekim 28, 2007

Edirne derbisinde gol sesi çıkmadı


KEŞANSPOR-EDİRNESPOR: 0-0

HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’de dün Keşan Atatürk Stadı’nda oynanan derbiden gol sesi çıkmadı.
Keşanspor ile Edirnespor’un karşı karşıya geldiği maçtan önce her iki takımın taraftarı bir ağızdan iki takımı da tribünlere çağırarak örnek bir davranışta bulundular. Keşansporlu ve Edirnesporlu futbolcular hep birlikte tribünleri selamladılar.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Üstev, Keşanspor Başkanı Zafer Sarıkeçe ve Edirnespor Başkanı Erkan Even ile yaklaşık 2000 taraftarın izlediği karşılaşmayı Özgür Yankaya, Mehmet Çöllü, Zafer Çimen hakem üçlüsü yönetti.
Keşanspor karşılaşmaya; Ömer, Kıvanç, Rıfat, Cem, İsa (Ahmet), Hasa Hüseyin (Murat), Atakan, Aykan, Şenel, Ali (Musa), İzzet onbiri ile.
Edirnespor da; Mert, Yavuz, Y.Harun, Seyfettin, Tugay, Hasan, Özkan (Gökhan), Hakan, Orçun, Hüseyin (Fevzi), Selçuk (Mesut) tertibiyle çıktı.
Ev sahibi Keşanspor sahaya “Hepimiz Mehmetçiğiz” pankartı ile çıkarak teröre tepkilerini dile getirdi.
Karşılaşmanın ilk dakikaları bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın ilk pozisyonunu Keşanspor 35. dakikada buldu. Bu dakikada İzzet’in pasında Şenel topu güzel bir şekilde defanstan çaldı ve kaleci Mert ile karşı karşıya kaldığı anda topu kaleye gönderdi. Çizgi üzerinde topa yetişen Seyfettin topu kornere atarak golü önledi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
Maçın ikinci yarısına Keşanspor daha hızlı başladı. 46.dakikada Hasan Hüseyin topu ceza sahası içinde İzzet’e verdi. İzzet’in altıpas üzerinden vurduğu topu Edirnespor defansı son anda çizgi üzerinden çıkardı.
48. dakikada gelişen Edirnespor atağında Selçuk’un ceza sahası içinden yaptığı güzel vuruşu Keşanspor kalecisi Ömer aynı güzellikte yumruklayarak uzaklaştırdı.
50. dakişkada yine Hasan Hüseyi’in ara pasında Şenel pozisyonu değerlendiremedi ve Keşanspor’u bir golden etti.
52. dakikada Hasan Hüseyin’in soldan ortasında Şenel’in kafa vuruşu auta gitti.
69. dakikada Atakan’ın güzel ara pasında İzzet kaleci Mert’le karşı karşıya kaldı. İzzet topu kaleci Mert’in üzerinden aşırttı top auta çıktı.
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında da gol olmayınca maç golsüz sona erdi ve iki takımı birer puana razı oldu. Maç sonunda Keşansporlu taraftarlar hem Keşanspor’u hem de Edirnespor’u alkışlarla soyunma odasına gönderdi.
Her iki takımın da üçer maçta yedişer puanı bulunuyor. Averaj üstünlüğü bulunan Keşanspor haftaya lider girmişti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...