Cumartesi, Ekim 06, 2007

Ayazağa daha 'hazır' göründü

Ayazağa, orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmadan galip ayrıldı. (Fotoğraf: Erhan Harput)

AYAZAĞASPOR: 1 KARADENİZSPOR: 0

HABER: ERHAN HARPUT-TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme'ye verilen arayı değerlendirmek için hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Ayazağaspor, Karadenizspor'u 1-0 mağğlup etti.
Karşılaşmaya sakatlıklar nedeniyle tam kadro çıkamayan Ayazağaspor’da bütün futbolcularımızın hazır olması teknik kadroyu sevindirdi. Karşılaşma boyunca her iki takım oyuncuların iyi niyetle mücadele etmesi de ayrı bir güzellikti.

İlk yarı boyunca Şaban ve Metin’ le ileride çok tehlikeli olan Ayazağaspor, Karadenizspor kalecisini geçemedi. Orta sahada zaman zaman lig maçlarını aratmayacak mücadeleler oldu. Her iki takım oyuncuları sıcak havaya rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ayazağaspor'a yeni katılan Nejdet ve Semih gösterdikleri performansla göz doldurdular. Kalede ise Türker’ in sakatlığı bulunduğu için Serkan oynadı. Karadenizspor ataklarında kalesini başarıyla koruyan Serkan da göz dolduranlar arasındaydı.

Karadenizspor ikinci yarının ilk 15 dakikasında üstünlüğü ele geçirdi. Ancak daha sonra yapılan oyuncu değişiklikleri Ayazağaspor'a canlılık kazandırdı. 65. dakikada sağ taraftan gelişen atakta Aykut’ un mükemmel vuruşu ile Ayazağaspor 1-0 öne geçti.
Bu dakikadan sonra her iki takımda ki oyuncu değişiklikleri devam etti. Orta saha mücadelesi
şeklinde geçmeye başlayan karşılaşma da başka gol olmayınca karşılaşma 1- 0 Ayazağaspor üstünlüğü ile sona erdi.
Ayazağaspor'un hazırlık maçları serisi yarın da devam edecek. Yeşil-Sarılılar, yarın saat 10.00'da süper amatör küme takımlarında Kuştepespor ile karşılaşacak.

www.ayazagaspor.com sitesine teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...