Pazartesi, Eylül 03, 2007

Yalova'dan haberler


HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU

S.Y.Doğuşspor yeni sezona 'merhaba' dedi

2007-2008 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan S.Y.Doğuşspor yeni sezon açılışını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.
Sezonun açılış konuşmasını yapan Doğuş Spor Kulübü Başkanı Suat Topçular, 'Alt yapıya önem veren ve sonuçlarını almaya başlayan kulüplerden biriyiz. Her sezon amatör liglerde 6 kategoride mücadele etmekte olup her yıl en az 3 kategoride ilimizi temsilen bölge şampiyonalarına katılmaktayız. Kulübümüz 26 yıldır mücadele etmekte olup bu mücadelede emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız'' dedi.
Gençlik ve İl Spor Müdürü Yusuf Bıyıklı ise, Doğuşspor'un altyapısının başarısına değinerek, ''Amatör kulüplerde alt yapı olmadan başarı gelmez. Taşıma suyla değirmen ne kadar döner'' ifadelerini kullandı.

Çınarcık Belediyespor’dan görkemli gece

Çınarcık Belediyespor, düzenlediği yemekle yeni sezona 'merhaba' dedi.Yeni sezon öncesinde eski ve yeni transferlerin kaynaşması ve futbolcuların lige moralli başlaması adına düzenlenen gecede, renkli görüntüler yaşandı. Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ''Bu sene oynayacağımız süper amatör lig için çok güçlü bir kadro kurduk. Yaptığımız kaliteli transferlerle ligde iddialı konumdayız. Hedefimiz ligi şampiyon olarak bitirmek ve 3. Lige çıkmak'' dedi.
Ülkenin değişik yerlerinden yapılan transferlerin takıma oldukça yararlı olacağını belirten Erdoğan, ''Yeni yapılan transferlerle 25 kişilik bir kadroya ulaştık. Yeni yapılan spor tesisimizi yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.