Pazartesi, Eylül 10, 2007

Spor camiası düğünde buluştu

HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Beşyüzevlerspor'un kulüp müdürü Cemil Zaman, iki kız bir erkek evlattan sonra en küçük oğlu Özgür‘ü de muhteşem bir düğünle evlendirdi.
Yıldıztabyaspor Kulübü alt yapı hocalığını yapan oğlu Özgür ve Banu Zaman çiftini yalnız bırakmayan sevenleri ve yakınları, Zetina Düğün Sarayı'nda düzenlenen düğün töreninde bir araya geldi.
Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral başta olmak üzere tüm yönetim, hoca,ve bazı futbolcular hazır bulunduğu düğün töreninde Yıldıztabyaspor kulübü başkanı Kani Sadıkoğlu ve 2. Başkan Tevfik Yamak, dost , akrabaları ve spor camiasının tanınmış simaları Banu ve Özgür çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Tüm spor camiasını bir araya getiren düğünde misafirler ile yakından ilgilenme nezaketi gösteren ilgilenen ve bu mutluluğunu misafirleriyle paylaşan Cemil Zaman, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.