Pazartesi, Eylül 17, 2007

Keşanspor yeni sezonu açtı

Keşanspor, Edirne'de sezonun en büyük favorilerinden.


HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele eden Keşanspor 2007/2008 Futbol sezonunu dün (16.09.2007) düzenlediği bir törenle açtı.
İlk olarak saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende Keşanspor Kulübü Başkanı Zafer Sarıkeçe Atatürk Anıtı’na çelen sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Buradaki törenin ardından futbolcular ve yöneticiler hep birlikte Enez Yolu’ndaki mezarlığa giderek burada Keşanspor’a emeği geçen futbolcu ve yöneticilerin mezarlarını ziyaret ederek onlar için dua okudular.
Saat 15.45’te Keşan Atatürk Stadı’ndaki törende ise konuşan Keşanspor Kulübü Başkanı Zafer Sarıkeçe, ''Bu sezonun yine en büyük şampiyonluk adayı Keşanspor’dur. Yeni sezonun takımımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi. Açılış törenine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile CHP Keşan İlçe Başkanı A. Baki Topal, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Üstev ve çok sayıda taraftar katıldı.
Daha sonra Keşanspor’la Türkiye 2.Ligi B Klasman ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor karşı karşıya geldi.
Mesut Ağırbasan, Günay Karagül ve İlhan Karakaya hakem üçlüsünün yönettiği maça Keşanspor; Ömer (Oğuz), Atakan (Deniz), Rıfat (Kıvanç), Levent(Haydar), İsa, Hasan Hüseyin (Mesut), Aykan (Hüseyin) , Musa (Murat ), Şener (Ahmet), Ali (Gökhan) İzzet (Erdoğan) tertibi ile çıkarken Çanakkale Dardanelspor da ; Ferhat, Erhan (Tuna), İsmail (Sakıp), Selçuk (Hacı Arif) Gökmen (Hasan), Uğur (Tunç), Alp (Cem Yanık), Burak (Kemal), K.Koray (Mesut), Göksel (Okan) B.Koray (Taner) şeklinde sahada yer aldı.
Karşılaşmada Çanakkale Dardanelspor’un üstünlüğü gözlenirken 2. Lig ekibinin 28. dakikada kazandığı penaltı atışında Burak’ın vuruşunu kalaci Ömer kurtardı.
30. dakikada Çanakkale Dardanelspor’un sağdan kazandığı frikik atışında B.Koray’ın ortasında topa iyi yükselen K.Koray takımını 1-0 öne geçirdi.
45'te K.oray’ın ceza sahası içinde Keşanspor kalesine gönderdiği şut Burak’a çarparak Keşanspor kalecisi Ömer’i yanılttı ve ikinci Çanakkale Dardanelspor golü olarak ağlara gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısında Çanakkale Dardanelspor’un geliştirdiği çok önemli pozisyonlarda başarılı olan Keşanspor kalecisi Ömer farkı engelledi. İlk yarı Dardanelspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında iki takımda tüm oyuncularına forma şansı verirken karşılaşmada başka gol olmadı ve Çanakkale Dardanelspor maçı 2-0 kazandı.

TFF 2. Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor, Keşanspor'u rahat geçti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.