Pazar, Eylül 30, 2007

Keşanspor lige fırtına gibi girdi


KEŞANSPOR - KARAKASIMSPOR: 8-2


HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Lig'de 2007/2008 futbol sezonun ilk maçını kendi sahasında Karakasımspor ile oynayan Keşanspor bu maçtan farklı galip ayrılmasını bildi.
Keşanspor'un Edirne Beden Terbiyesi Müdürlüğü'ne olan borcu nedeniyle Keşan Atatürk Stadı Toprak Sahası'nda oynanan ve Mesut Ağırbasan, Gürkan Yörük ve İlhan Karakaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi ekip; Ersan, Atakan, Rıfat, Cem, İsa, Hasan Hüseyin, Aykan (Murat), Harun (Erdinç), Şenel , Ali ve izzet onbiri ile çıkarken Karakasımspor da sahaya Erdem, Salih,Gökhan, Mehmet, Sercan (Göksel), Oğuz, Ayhan (Recep), Sabri, Erkan, Cüneyt, Tuncay (Bora) tertibi ile çıktı.
Karakasımspor 3. dakikada Cüneyt'in attığı golle 1-0 öne geçti. 19'da Şenel Keşanspor'un golünü atarak durumu 1-1 yaptı. 22'de sol taraftan Karakasım sahasına giren Hasan Hüseyin düşürülünce Keşanspor penaltı atışı kazandı. Atışı gole çeviren Ali, Keşanspor'u 2-1 öne geçirdi. 25'te Karakasımspor'dan Gökhan nefis bir gol atarak durumu 2-2 yaptı. Şenel 37. ve 39. dakikalarda attığı gollerle Keşanspor'u 4-2 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında İzzet durumu 5-2 yaptı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibinin yorulmasıyla oyunda üstünlüğü tamamen ele geçiren Keşanspor, 62., 68 ve 83. dakikalarda Şenel'le 3 gol daha buldu ve karşılaşmayı 8-2 kazandı. Bu maçta Şenel'in ortaya koyduğu futbol ve attığı goller Keşansporlular tarafından beğeniyle izlendi.
Taraftarlar Keşanspor'un borcu nedeniyle toprak sahada maç oynamasına ise üzüldüklerini belirterek yönetimin bu sorunu çözmesini beklediklerini söylediler.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.