Çarşamba, Eylül 05, 2007

Çiftlikköy Bld'de hedef önce centilmenlik

HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU
Bu sezon Yalova Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor, yeni sezonu verdiği moral yemeğiyle açtı.
Verilen yemeğine futbolcu ve idarecilerin yanı sıra Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da katıldı. Son derece neşeli bir havada geçen akşam yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Metin Dağ, “Hedefimiz önce centilmenlik” dedi.
Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıdan dolayı oyuncuları tebrik eden Başkan Dağ, “Bizim için her zaman öncelikli olan centilmence mücadele etmek. Sportif başarı daha sonra yakalanır. Tüm idarecilerimize, teknik kadromuza ve oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yemeğe yöneticiler Recep Meydan, Osman Kukul, Turgay Aydın, İsmail İltuş, Niyazi Bektaş ve Özcan Akgül de katıldı. Yemekte ayrıca bu sezon takıma katılan yeni transferler Kemal, Uğur, Mustafa, Serdettin, Gürol, Vedat, Gökhan ve Kenan da yeni takım arkadaşlarına tanıtıldı.
Teknik Direktör Ekrem Altuntaş ise yeni sezon çalışmalarına Çarşamba günü başlayacaklarını kaydederek “Gelecek sezon ligi mümkün olan en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çalışmalarımıza bu yönde başlayacağız. 30 kişilik kadromuzu, yapacağımız yoğun çalışma temposu sonrası 22’ye indireceğiz” dedi.
Altuntaş, yapılan transferlerle geçtiğimiz sezona oranla daha kaliteli bir kadro kurduklarını ve başarıyı yakalayacaklarına emin olduklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.