Salı, Eylül 04, 2007

Hadımköyspor 'Volkan' gibi patladı

ESENKENT BOĞAZKÖYSPOR: 0 HADIMKÖYSPOR: 5

Hadımköyspor (beyaz formalılar), ligin yeni ekiplerinden Esenkent Boğazköy'e acımadı.


İstanbul Süper Amatör Küme'de, hedefini 3. Lig olarak belirleyen Hadımköyspor, ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Esenkent Boğazköyspor'u 5-0 yendi.
Hadımköyspor 6, 19 ve 20. dakikalarda Volkan'la 3-0'lık skoru yakaladı. Maçın 30. dakikasında Muhammet attığı golle ilk yarının skorunu belirledi 4-0.
İlk yarıyı rakibi karşısında 4-0 önde tamamlayan Hadımköyspor ikinci yarıda daha rahat bir oyun ortaya koymaya başladı. İkinci yarıda kalesinde ilk yarım saat içinde 4 gol birden gören Esenkent Boğazköyspor oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda daha da toparlanan Eenkent Boğazköyspor'un yaptığı ataklar etkisiz kalınca maçın 66. dakikasında ilk yarıda üç gole imza atan Volkan şık bir gol daha atarak takımını 5-0 öne geçirdi.
Volkan attığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla teknik heyetin gözüne girerken, eski formunu yakaladığı gözden kaçmadı. Orta sahada Onur ve bir golün sahibi olan Muhammet oynadıkları futbolla takdir topladılar. Bu karşılaşmada defansa fazla iş düşmemesine rağmen, Reşat ve Ercan oynadıkları futbolla göz doldurdular.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...