Salı, Eylül 25, 2007

Çerkezköy Belediyespor kayıpsız

ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 4 ÇORLU KÜLTÜRSPOR: 2

Çerkezköy Belediyespor, Kültürspor (beyaz formalı takım) karşısında üstün bir oyun sergiledi.

HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT
Tekirdağ Süper Amatör Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Çerkezköy Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Kültürspor’u konuk etti. Akçeşmespor karşısında ligin ilk haftasında aldığı 8-0’lık galibiyet ile bu maça moralli giren Çerkezköy Belediyespor, kendi taraftarı önünde üstün bir oyunla galip geldi.

Çerkezköy Şehir Stadı’nda pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköy Belediyespor Ömer, Eyüp, Sefer, Resul, Kemal, Gökhan, Elvan, Cem, Erçağ, ve Alpaslan ilk on biri ile çıkarken, konuk ekip Çorlu Kültürspor ise müsabakaya Erhan, Faik, Mustafa, Ali Rami, Ali Aydın, Yüksel, Uğur, Hasan, Ahmet, Yavuz ve Murat ilk tertibiyle çıktı. Oyuna baskılı başlayan Çorlu Kültürspor karşılaşmanın henüz 2. dakikasında kullanılan korner atışında Yavuz’un ayağından bulduğu golle öne geçti.

Çerkezköy çabuk toparlandı
Büyük bir şok yaşayan Çerkezköy Belediyespor çabuk toparlandı. Rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen son şampiyon 18. dakikada Erçağ’ın kaydettiği golle beraberliği yakaladı. Skora denge gelmesinin ardından ev sahibi ekip daha etkili mücadele sergiledi. 28. dakikada Elvan altı pas içerisinden topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. İlk devre sona ermeden bu kez sahneye geçtiğimiz yıl ara transferde Çorluspor’dan transfer edilen Alpaslan çıktı. Alpaslan’ın kaydettiği golle skor 3-1’e geldi. İlk devre Çerkezköy Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Çerkezköylü Cem kırmızı kart gördü
İkinci devrenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla tamamlandı. 70. dakikada Cem ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. (Cem, Çerkezköy Belediyespor’un Yalova Grup Merkezi’nda Kavaklı Beylikdüzüspor karşısında oynadığı müsabakanın uzatma dakikalarında da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı)

Liderliğini sürdürdü
Çerkezköy Belediyespor’un 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Çorlu Kültürspor, rakibi karşısına daha etkili gelmeye başladı. 76. dakikada konuk ekip Uğur’un ayağından kazandığı golle skoru 3-2’e getirdi. Ancak Çorlu Kültürspor’un sevinci fazla uzun sürmedi. Golün üzerinden henüz 1 dakika bile geçmeden Alpaslan şık bir gol kaydederek farkı tekrar ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Çerkezköy Belediyespor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköy Belediyespor elde ettiği galibiyetle puanını 6’ya çıkartarak averajla liderliğini sürdürdü.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Lan hangi maçı izlemiş bunlar. Çorlu Kültür 2. yarı tek kale oynadı.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.