Salı, Eylül 04, 2007

Büyükçekmece farklı başladı

BÜYÜKÇEKMECE: 13 SAKARYA İMÇ: 0

İstanbul Süper Amatör Küme'ye iddialı giren Büyükçekmecespor, ilk maçında, zor gnünler geçiren Sakarya İMÇ'yi farklı geçti. Fatih ilçesinin temsilcisine karşı üstün bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlıların bir golü de sayılmadı.

STAT: Gürpınar
HAKEMLER: Fevzi Tanarlı, Cüneyt Turgutalp, Selahattin Vulaş
BÜYÜKÇEKMECE: Mehmet ***, Ahmet ***, Caner ***, Emre *** (Eşref 70 ***), Yılmaz ***, Cengiz ***, Umut *** (Levent 64 *****), Serkan *** (Savaş 59 ***), Deniz *****, Mustafa ****, Yasin ****
SAKARYA İMÇ: Talil, Sedat, İbrahim, Yunus Emre, Mutlu, Vedat, Serdar, Ufuk, Ramazan, Eray
GOLLER: Deniz (4, 5, 34, 39), Yasin (31, 62), Serkan (41), Mustafa (57), Levent (68, 69, 76, 87), Savaş (83)

NOT: Maç kadrosunda dikkat etmişsinizdir, Sakarya İMÇ maça 10 kişi çıkmış. Yeşil-Sarı-Siyahlı ekibin maddi krizde olduğuna dair bir duyum almıştık, bunun sonucu olabilir. Gazetenin yazım yanlışı da olabilir gerçi ancak hiç oyuncu değişikliği olmaması ilk tezi güçlendiriyor. Bu durumda, 10 kişiyle şeref mücadelesi yapan İMÇ'li futbolculara birer yıldız vermek hiç hoş olmayacağından sadece isimlerini vermekle yetiniyoruz.

1 yorum:

Hakan dedi ki...

selam siteniz eksikleri var ama ben ilçemizin maç fikstürünü göremedim büyükçekmece biliyorsunuz sahası yeniden yapıldığı için dış sahada oynuyor sanırım ama takımla ilgili hiç bir bilgim yok büyükçekmecede yaşadığım halde mümkünse eğer biliyorsanız büyükçekmecenin lig fiktürünü sitenize koyarmısınız.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.