Pazartesi, Eylül 24, 2007

Bandırma, Harb-İş'e 9 doğurttu!

BANDIRMASPOR: 9 HARB-İŞ: 0

Bandirmasporlu futbolcular sevinçlerini teknik heyetle paylaştı. (www.bandirmaspor.net)

HABER: EMRE BAL
Balıkesir Süper Amatör Küme'de, Bandırmaspor ligin ikinci haftasını bol gollü bir galibiyetle kapattı. Ban Ban, geçen haftanın sürprizini yaparak Erdek Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Harb-İş'i gole boğdu: 9-0.
Maç boyunca oyunun tek hakimi olan Bordo-Beyazlılar ilk devreyi 3-0 galip kapatırken maçı da 9-0 kazandı.Karşılaşmanın golleri sırasıyla şu dakikalarda geldi: Dk.13 Ali, Dk.40 Latif, Dk. 45 Cengiz, Dk.55 Engin, Dk.67 Alper, Dk.76 Erdal, Dk80 Ali, Dk.88 Latif, Dk.90 Ali.
Gollerin dışında da birçok net pozisyon kaçıran Bandırmaspor'un iki topu da direkten dönerken maç 1-0 devam ederken Cengiz'in ayağından bir penaltı kaçırdı.Maç sonunda taraftarıyla bütünleşen Bandırmasporlu futbolcular son derece keyifliydi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Sabahattin İspirli, maç sonunda yaptığı açıklamada iyi bir takım olduklarını, rakibi ciddiye alarak maça hazırlanmalarının semeresini aldıklarını söylerken taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Önümüzdeki haftaki Edremit Belediyespor maçına da değinen Sabahattin İspirli, Edremit'in iyi bir ekip olduğunu ama Bandırmaspor'un ilk 5 haftada 15 puan hedefiyle bu maça kesinlikle 3 puan parolasıyla çıkacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.