Pazar, Eylül 09, 2007

Ayazağaspor'dan gol şov


ESENLER ÖZ YAVUZ SELİM: 1 AYAZAĞASPOR: 4

HABER-YORUM: TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör 5. Grup'ta oynanan Esenler Yavuz Selim - Ayazağaspor karşılaşmasında gol şov izledik. Bu sene de oldukça iddaalı olan Ayazağaspor ilk hafta Vefa karşısında alınan beraberliğin acısını Esenler Yavuz Selim'den çıkardı.
İlk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kuran Ayazağaspor aradığı golü 28. dakikada Ersan ile buldu. Gol ile birlikte deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Ayazağaspor taraftarları desteklerini daha da artırdı. Her iki takım taraftarları da centilmence takımlarını desteklerken sahadaki futbolcular da ellerinden geleni centilmence bir şekilde yapmaya çalıştılar. Golden sonra oyunu rölentiye alan Ayazağaspor rakibini üzerine çekmeye çalıştı. Esenler Yavuz Selim çok iyi mücadele etmesine rağmen forvet hattının iyi olmaması nedeni ile ileride etkisiz kaldı. İlk yarı boyunca orta saha şeklinde geçen mücadelenin en güzel anı Ayazağaspor'un organize gelişen atağında Ersan' ın müthiş kafa vuruşuydu.

İkinci yarıda 1-0 üstün olan Ayazağaspor 2. golü bulmak için rakibi üzerine gittiği anlarda çok tehlikeli oldu. İki kanattan da atak üstüne atak geliştiren Ayazağaspor aradığı golü 55. dakikada Ender ile buldu. Ayazağaspo'run bu gol ile iyice rahatladığı düşünülürken Esenler Yavuz Selim 2 dakika sonra farkı 1' e indirdi. Bu gol ile cesaretlenen Esenler Yavuz Selim Ayazağaspor üzerine gelirken forvet bölgesinde sıkıntı yaşadıkları açıkca belli oldu.
Rakibinin üzerine gelmesini iyi değerlendiren Ayazağaspor karşılaşmanın yıldızı Ersan ile 3. golü bularak rahatladı. Gol ile birlikte Esenler Yavuz Selim' in direnci iyiden iyiye kırıldı. Bu dakikadan itibaren iki takım oyuncuları da oyundan soğudu. Günün yıldızı Ersan oyundan çıkarken oyuna genç Metin girdi. Ve oyuna girdikten 5 dakika sonra Ayazağaspor' un 4. golünü kaydetti.
Karşılaşma bu sonuçla biterken Ayazağaspor puanını 4' e çıkarırken, Esenler Yavuz Selim ise ikinci haftayıda mağlubiyet ile kapatmış oldu.

http://www.ayazagaspor.com/

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.