Çarşamba, Eylül 26, 2007

Ayazağaspor'da Galata alarmı


HABER: TURGAY TOKEL

İstanbul Süper Amatör Küme'de pazar günü deplasmanda Galataspor ile karşılaşacak Ayazağaspor’ da bu önemli karşılaşmada tek hedef galibiyet. Averajla Galata’ nın üzerinde yer alan Ayazağaspor bu karşılaşmayı kazanarak zirveye bir adam daha yaklaşmak istiyor.
Yeşil-Sarılılar, geçen sene de aynı grupta olduğu Galata’ yı deplasman yenerken, kendi sahasında mağlup olmuştu. Bu sezon da grupta iddaalı olan Galata karşısında alınacak 3 puan hedefe bir adam daha yaklaşma açısından Ayazağa için oldukça önemli. Bu karşılaşmada, sezon başında transfer edilen Gürcü futbolculardan Kaka da teknik heyetin görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.
Antremanlarda hırslı gözüken futbolcular bu karşılaşmayı kazanacak güce sahip olduklarını belirtirken, "Eğer şampiyon olmak istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerekiyor" dediler.

Hafta sonu oynanacak karşılaşma için Yeşil-Sarılı taraftarların da çalışmaları devam ediyor. Her zaman her şartta takımını destekleyen Ayazağasporlular, bu hafta sonu da Yıldıztabya Stadı'nda yerlerini alacaklar. Saat 14:00’ de başlayacak karşılaşma için 12:30’ da kulüp önünde toplanacak taraftarlar, takımlarına güvendiklerini, bu karşılaşmayı kazanacaklarını söylediler.

Ayazağaspor hakkındaki en güncel haberleri sitemizden takip etmeye devam edin!

http://www.ayazagaspor.com/

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...