Cumartesi, Eylül 22, 2007

Ayazağa'dan galibiyetlere devam


İstanbul Süper Amatör Küme'de, 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çekmeköyspor ile karşılaşan Ayazağaspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak puanını 10’ a çıkardı. 7 puanlı Çekmeköy karşısında zaman zaman kötü oynayan ama genel olarak takım halinde iyi bir futbol ortaya koyan Yeşil-Sarılılar galibiyeti hak etti. Ayazağaspor bu galibiyet ile grubunda şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında defanstan şişirilen topu Çekmeköy defansı sektirirken fırsatçı Ender Ayazağaspor'un ilk golünü kaydetti.
Golden sonra rakibi üzerine sağlı sollu ataklarla giden Ayazağa ilk yarı boyunca süper bir oyun sergiledi. 20. dakikada Ersan müsait bir pozisyonda topu dışarı atarken 2. gol şansını kaçırmış oldu.
32. dakikada ise geride kalan haftalarda süper performans gösteren Ersan yine sahneye çıktı. İki Çekmeköylü oyuncudan sıyrılır sıyrılmaz ceza sahasına girerek mükemmel bir vuruş ile Ayazağaspor'u 2-0 öne geçirdi.
2-0’ dan sonra Çekmeköyspor bastırmaya başladı. Kalesinde devleşen Türker rakip takım oyuncularına gol izni vermeyerek ne kadar isabetli bir transfer olduğunu göstermiş oldu.
İkinci yarıya da aynı kadro ile başlayan Ayazağaspor rakibini üzerine çekmeye başladı. Çekmeköy karşısında özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında çok etkisiz kalan Yeşil-Sarılılar golü de kalesinde gördü. Defansın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Çekmeköyspor forvet oyuncusu güzel bir vuruşla skoru 2-1’ e getirdi. Bu golden sonra orta saha şeklinde geçmeye başlayan karşılaşmanın en önemli anı 80. dakikada Çekmeköyspor’ un kazandığı penaltıydı. Geçen hafta Kavacık karşılaşmasında da penaltı kurtaran Türker, bu hafta da Çekmeköyspor’a gol izni vermedi. Bu dakikadan sonra tehlikeli sayılabilecek bir pozisyon olmadı ve Ayazağaspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu haberi bizlerle paylaşan www.ayazagaspor.com sitesine, Erhan ve Turgay arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...