Perşembe, Ağustos 30, 2007

Yalova'dan kısa kısa

HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU

Altınova'nın hedefi tur atlamak
2001 yılında Armutlu Belediyespor’un Türkiye Şampiyonası’nda 2. tur gördüğünü hatırlatan Altınovaspor Başkanı Sedat Ok, “Yalova’nın 3.Lig’de ikinci bir takımla temsil edilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bunu yapabilmek için kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Teknik kadromuz, Metin Demirkaya’nın önderliğinde Mehmet Evsek, Galip Tekinoğlu ve Taner Devecioğlu’dan oluşuyor. 12 yeni transfer yaptık, eskilerle yeniler kaynaşıyor” diye konuştu. Ok, yeni kadronun ilk senesinde 3.Lig’e çıkmasını beklemediklerini, terfilerde ilerleyebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade etti.

Armutlu'dan Milli Takım'a 2 isim
Türkiye 16 Yaşaltı Milli Takımı'nın aday kadrosunda Armutlu Belediyespor’dan Fikret Aydın ve bu sezon siyah-beyazlı takımdan İnegölspor’a transfer olan Ali Çukadar yer alıyor. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Armutlu Belediyespor Antrenörü Levent Öztürk, takımın büyük bir ilerleme kat ettiğini ve başarılarının devam edeceğini vurgulayarak, milli takıma oyuncu vermekten gurur duyduklarını söyledi.
Ayrıca Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan futbol sahasının komple yenilenerek soyunma odalarının yapıldığını, 1500 kişilik seyirci tribünlerinin yapıldığını ve stadın tamamen sentetik çim ile kaplanacağını belirtti.

Çınarcık Bld.Spor'dan sezona merhaba
Çınarcık Belediyespor, 31 Ağustos Cuma günü Kaktüs’te vereceği yemekle yeni sezona 'merhaba' diyecek. Yeni transferlerin de katılacağı yemekte sürpriz sanatçılar sahne alacak. Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ‘'Takımımız yeni yapılan transferlerle oldukça güçlendi. Taraftarlarımıza yeni sezonda çok daha başarılı ve güçlü bir Çınarcık Belediyespor izlettireceğiz'' diye konuştu. Başkan Erdoğan, bu yıl hedeflerinin mutlaka 3.lige çıkmak olduğunun da altını çizdi.

Çiftlikköy'de stat yapımı sürüyor
Çiftlikköy’de yapım çalışmaları devam eden ilçe stadyumuna Çiftlikköy Belediyesi büyük destek veriyor. Daha önce yapılan çalışmalarda yaklaşık 100 bin YTL’lik iş makinesi ve malzeme desteği veren Çiftlikköy Belediyesi, sentetik çim sahanın tamamlanması için de iş makinesi desteğini sürdürüyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ilçe stadyumunun bir an önce tamamlanıp hizmete girmesi için belediye olarak üzerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi. Çiftlikköy Belediyespor yetkilileri de sentetik çimle kaplanacak sahanın bir an önce tamamlanması gerektiğinin altını çizerek “Diğer ilçelerdeki stadyumların hemen hepsi tamamlandı. Çok yakın bir zamanda müsabakalarımız başlayacak. Ancak henüz ne antrenmanlarımızı yapacağımız ne de maçlarımızı oynayacağımız stadyumumuz tamamlanmadı. Dileriz en kısa sürede çalışmalar biter, biz de sahamıza kavuşuruz” şeklinde görüş belirttiler.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...