Pazartesi, Ağustos 20, 2007

Çorlu'dan haberler...

HABER: BENAN DİKER

Çorlu Kültür – Silivri Çantaköy: 2-0 (Ali dk. 20/Acar dk. 76)

Bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligi'ne iddaalı hazırlanan Çorlu ekiplerinden Kültürspor; (geçen yıl Tekirdağ süper amatör liginde son 3 haftaya 4. sıradaki rakibinin 4 puan önünde girmiş fakat son üç maçının hepsini kaybedince 3. lige terfi maçlarına katılma şansını eşine ender rastlanabilecek bir şekilde kaybetmiş ve adeta 4. sıradaki Şarköyspor'a terfiye katılabilmek için davetiye çıkarmışlardı.) ikinci hazırlık maçındanda galibiyetle ayrıldı.
İstanbul 1. Amatör Küme'nin vasat ekiplerinden Çantaköyspor'u geçen hafta deplasmanda 2-1’le geçen Kültürspor, rövanşta rakibini bu sefer evinde her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.
Transfer sezonunda geçen sezon ilk 20 maç Çorluspor'un yardımcı antrenörlüğünü yapan Sefa Davarcı'yı teknik direktörlüğe getiren; Tekirdağ Süper Amatör Ligi'ne yeni çıkan Çorlu Sanayispor'dan Yavuz, Tonguç, Erhan; Lüleburgazspor'dan Ahmet; ve son olarak Gürhan (serbest) ve Cengizhan'la (serbest) anlaşan Çorlu temsilcisi bu karşılaşmada birçok oyncuyu da deneme fırsatı bulmuş oldu. Fakat oynanan futbol hiç de iç açıcı değildi ve ilerisi için pek de umut vermedi.
İstanbul 1. Amatör Küme'nin vasat ekiplerinden Silivri temsilcisi Çantaköyspor ise iddalı bir yönetimle bu yıl hedefini İstanbul Süper Amatör Lig olarak çizmiş ve teknik direktörlüğe de Silivrispor'un 3. ligde oynadığı yıllarda kaptanlığını yapmış Hayrettin (Hayri) Atasoy'u getirmiş. Fakat Süper Lig'e çıkmak bu futbolla imkansız. Hiç hazır değiller. Tabii ligler başlayana kadar 1 aya yakın zamanları var. Çok çalışmaları şart açıkçası. Daha önce de yine kendi sahasında Çorluspor'la oynayan Çantaköyspor bu maçı da 2-1 kaybetmişti.

Çorluspor fark yedi

Bu arada lige genç bir ekiple hazırlanan (transfer yasağından dolayı) Çorluspor; Sedat Olcay’ın teknik direktörlüğünde 2-1’lik Çantaköy deplasmanı galibiyetinden sonra İstanbul Süper Amatör Küme'nin yeni takımlarından Silivri Alibey önünde tutunamayıp deplasmanda rakibine 8-3 mağlup oldu. İlk hedefi (eğer transfer yasağı kulüpten kalkmazsa) ligde kalmak olan Çorluspor'un işi hiç de kolay değil açıkçası. Zira 13 takımlı Tekirdağ Süper Amatör'de son üç takım 1. amatör kümeye düşecek.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...