Pazar, Ağustos 19, 2007

Bandırmaspor'da bomba transfer


HABER: EMRE BAL
Balıkesir Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Bandırmaspor, transferde bombayı patlatarak geçtiğimiz sezon Erdek Belediyespor’da forma giyen, bu sezon öncesi de Hadımköy’de kaptanlığa getirilen Feyzullah’ı Bandırmasporlu yaptı.
Bandırmaspor Transfer Komitesi 10 gündür gizlilikle ve yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalar sonucunda Feyzullah’ı Hadımköyspor’un kampından alarak takıma kazandırdı. 18 Ağustos 2007 Cumartesi saat 20:00’de Feyzullah’ın Bandırmasporlu olduğu imzayı atmasıyla gerçekleşen bu müthiş transfer özellikle Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Genel Kaptan Mustafa Özçakır’ın yoğun gayretleri sonucunda gerçekleştirildi.

Hadımköy’de deprem yarattı
Hadımköyspor’un beklenmedik bir şekilde Feyzullah’ı kaptırmasının Yeşil-Siyahlı ekibin gündemine bomba gibi düştüğü ve deprem etkisi yarattığı öğrenildi. Feyzullah’tan önce Yavuz Kavunç’u da Hadımköy’ün elinden alan Bandırmaspor bu büyük depremin öncüsünü gerçekleştirmişti aslında.
Bandırmaspor Genel Kaptanı Mustafa Özçakır bu flaş transferle ilgili yaptığı açıklamada “Bandırmaspor Kulübü istediği her futbolcuyu alabilecek güçtedir. Bu daha bir başlangıç. Bu bomba transferlerin arkası gelecek. En az 2-3 tane daha müthiş transfer gerçekleştireceğiz. Bütün gayretimiz kesinlikle bu sezon Bandırmaspor’un 3. Lige çıkması için ve bu da gerçekleşecek, emin olun” dedi.
Bandırmasporlu taraftarlar da bu transferi üstün bir gayret sonucu gerçekleştiren ve sürekli Bandırmaspor için çalışan yönetime şükranlarını sundu.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...