Perşembe, Temmuz 19, 2007

Muammer Güler, Yeni Özkartalspor'da

Güler, Özkartalspor'a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. (Foto: Erol Eftekin)

Haber: Erol Eftekin

İstanbul 1. Amatör küme ekiplerinden Yeni Özkartalspor'un kulüp Başkanı Enver Anık, A Takımın başına tecrübeli bir isim olan Muammer Güler'i getirdiklerini söyledi.

Yeni sezon öncesi A takımına verilen önemin yanı sıra alt yapıya da gerekli yatırımı yaptıklarını dile getiren Başkan Enver Anık, yapılan alt yapı çalışmalarıyla, Y. Özkartalspor'un geleceğini oluşturacaklarını söyledi. Anık, "Y. Özkartal A takımının yanı sıra alt yapıya da büyük önem verecektir. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Y. Özkartal iyi bir alt yapıya sahip. Yeni sezonda geleceği olan bir alt yapı ile sporseverlerin karşına çıkacağız" dedi.

Bu sezon da iddiaları var

Başkan Anık, A takımı Muammer Güler'e teslim ettiklerini belirterek, yakın bir zamanda idmanlara başlayacaklarını söyledi. Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyleyen Enver Anık, futbolcuların toplanmasının ardından atılacak imzalarla yeni sezona resmen başlayacaklarını söyledi.
Siyah-Beyazlı ekibin yeni hocası Muammer Güler ise, yeniden yuvaya dönmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek "A Takımı ile ilgili olarak çalışmalara başlayacağımız günü bekliyoruz. İç ve dış transferdeki oyunculara imza attırarak yeni sezon öncesi hazırlık dönemine başlayacağız. Bu sezon da iddialı olan Y. Özkartalspor, yeni sezon hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürerek lige hazır olacaktır" dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...