Perşembe, Temmuz 26, 2007

İşte Gaziosmanpaşa'nın 'süper'leri

Daha önce 2 sezon 3.Lig'de mücadele eden Beşyüzevlerspor, bu sezon genç kadrosuyla sürpriz yapmaya aday.

Hazırlayan: Erol Eftekin

25-26 Ağustos 2007'de başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Ligi sezon öncesi Gaziosmanpaşa’da bulunan bölge takımlarını mercek altına aldık.

KARADENİZSPOR
Süper Amatör Lig'de bu yıl 3. kez yer alacak Bordo-Mavili takımda hedef kesinlikle 3. Lig. Bu yıl çok iddialı olan Karadenizspor ligi baştan sona ilk sırada bitirmek hedefinde. Yeni sezonda yepyeni bir teknik heyet ve yepyeni bir takımla mücadele edecek olan Bordo-Mavililer aynı zamanda Trabzonspor'un alt yapısını teşkil edecek. Bizimde görüşümüz bu sezonun Karadenizspor’un altın yılı olacağı şeklinde.

YILDIZTABYASPOR
Geçtiğimiz Sezon Ligi 4. sırada bitiren ve Türkiye şampiyonasına gitmeyi kıl payı kaçıran Yıldıztabyaspor, Kulüp başkanı Kani Sadıkoğlu’nun bitmek tükenmez bitmeyen enerjisi sayesinde bu yılda ligimizin iddaalı takımlarından biri olacaktır. Geçtiğimiz yılki kadrosundan en önemli silahlarını kaybetmesine rağmen yinede önemli transferler yaptığını biliyoruz. Yıldıztabyaspor'u İbrahim hoca sayesinde İlk dörde rahatlıkla gireceğini tahmin ediyoruz.

BEŞYÜZEVLERSPOR
Geçen sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Yeşil-Beyazlılar, bu sezon teknik direktör Ertuğrul Balaban liderliğinde mücadele edecekler. Ligimizde birçok takım çalışmalarını il dışında kamp yaparak sürdürürken Beşyüzevlerspor çalışmalarını kendi tesislerinde gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz sezona nazaran genç futbolcuları kadrosuna dahil eden Yeşil-beyazlılar ligin sürpriz takımlarından biri olacaktır.

ALBAYRAKSPOR
Teknik Direktör Vehbi Çevher’in göreve gelmesiyle geçen sezon bambaşka bir kimliğe bürünen yeşil-kırmızılı ekip bir yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Lig'e dönüş yaptı. Transferden tek sorumlu olan Vehbi hoca, savaşçı ve mücadeleci kişiliğini takımına mutlaka yansıtacaktır. Seyirci desteğinden mahrum olmasına karşın geniş kadrosu bulunan, fizik gücü yüksek, kondisyonu sağlam olacağına inandığımız Albayrakspor ligin favorilerinden birisidir.

PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR
Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör kümeye yükselen Pazariçi Köprülüspor Süper Amatör Lig’de ilk yılını geçirecek. Bazı önemli futbolcularını kaptırmasına rağmen tam bir kapalı kutu görünümündeler. Hüseyin Çorapçı'nın çalıştırdığı kırmızı-beyazlı takımdan sürpriz beklemek lazım.

ZARA EKİNLİSPOR
Geçen sezonu Süper Lig’i orta sıralarda bitiren Zara Ekinlispor da hedef değişmeyecektir. İyi futbol oynamak hedefinde olan Yeşil-Beyazlılar küme düşme tehlikesi yaşamaz. Toprak sahaları onlar için iyi bir avantaj olacaktır.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...