Perşembe, Temmuz 26, 2007

Hadımköyspor Akyazı'ya gitti


İstanbul Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Hadımköyspor, yeni sezon hazırlıkları için Akyazı'ya gitti. Kampa gitmeden önce yönetim, futbolcular ve teknik heyetin katıldığı bir yemek düzenlendi.
Yemekte bir konuşma yapan Hadımköy Belediye Başkanı Ali Osman Çolak bu sezon Hadımköyspor'un, Batı İstanbul'un, hatta tüm İstanbul'un en iyi takımı olduklarını ifade etti. Çolak "Yıllardır bu kulübün içindeyim, Belediye Başkanı olmadan önce bu kulübün 7 yıl doktorluğunu yaptım. Hadımköyspor her yıl büyük başarılar elde eden fakat profesyonel lige çıkamayan bir ekip. Ama bu sezon kurulan ekibe baktığımda kesinlikle bunu başaracağımıza inanıyorum. Her yıl başarılı bir sezon geçirmemize rağmen sonuça ulaşamadığımız için bir yerde eksik olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu sezonki ekibimiz bu eksikliği ortadan kaldırır ve hedefimiz olan profesyonel lige bizi taşır" diye konuştu.
Hadımköyspor'un teknik direktörü Tuncay Soyak'ın yardımcılığına Edirnespor'un eski futbolcularından Mustafa Ülkü getirildi. Daha öncesi sezonlarda Çorluspor'da Soyak'ın yardımcılığını yapan Mustafa Ülkü, Hadımköye gelerek yönetimle el sıkıştı.
Öte yandan yeşil-Siyahlıların yeni tesis çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede eşi ve benzeri olmayan türde bir tesis sahibi olacaklarını söyleyen Kulüp Başkan Seyfettin Selim, "Yeni sezon öncesi iyi bir ekip kurduk. Bu güzel ekibe çok güzel bir tesis yakışır. Oyuncularımıza ve hedefimize yakışır bir tesis kurmak için çalışmalarımıza hız verdik. Kamplarımızı yapabileceğimiz, mükemmel bir tesisin yapımına devam ediyoruz. İnşallah yakın bir zamanda bitirmenin ve hizmete açmanın keyfini yaşayacağız" dedi.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.