Cumartesi, Temmuz 21, 2007

Eğirdir'in transferleri göz kamaştırdı

Haber: Mehmet Ali Çelik
Geçen sezon terfilerin birinci kademesinde, finalde Bergama Belediyespor'a penaltılarla mağlup olan Eğirdir Belediyespor, yeni transferlerini görücüye çıkardı. Eğirdir Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Çelik, iç ve dış transferlerini açıklayarak "Bu transferlerle 3. ligde şampiyonluğa oynayacak takım kurduk" dedi.
Çelik, takımın yönetimle birlikte oyuncuların kendi içinde birlik ve beraberlik ruhunu tam manasıyla hissettiğini ve bu heyecanla önlerinin açık, özgüvenlerinin ise tam olduğunu söyledi. Başkan Çelik, bu kadro ile başarısızlığın adeta imkansız olduğunu ve bu sezon belirlenen tüm hedeflere zorlanmadan ulaşacaklarının bir kez daha altını çizdi.
Isparta ekibininde geçen yıldan kalanlar şöyle: Kaptan Uğur, Adem, Bilal, Adil, Abdullah, Soner, Bora, Volkan. Hasan Er şu an asker olmakla birlikte vatani görevi ikinci yarı itibariyle bitecek ve takıma katılacak.
Dış Transferler: Kemal (Konya şekerspor), Yakup (Sincan Belediyespor), M. Karpuz (Batman Petrol), Ahmet (Akşehir), Mehmet Doğan (Akşehir), İlker (Elazığ Belediyespor), Yalçın (Adıyamanspor), Serkan (Iğdırspor), Ahmet (Köy Hizmetleri), Pavon (Honduras Roda Club), Suazo (Casino Salzburg).
Gençler: Ethem, Barış, Ceyhun, İsmail
Antrenör: Nihat Baran,
Yrd. Antrenör: Hakan Karaca
Kaleci Antrenörü: Yasin Çetinkaya

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.