Perşembe, Temmuz 12, 2007

Eğirdir'e iki Honduraslı

Pavon (solda) ve Suazo, başkan Ömer Şengül ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. (Fotoğraf: Mehmet Ali Çelik)

Isparta Süper Amatör Küme'de, bu sene kadrosunu olabildiğince genişletmeye çalışan Eğirdir Belediyespor, bu yıl yaptığı transferlerle zirveye oynuyor. Son olarak 2 transfer bombası daha patlatan Kırmızı-Lacivertliler, Honduraslı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Francesco Pavon ile 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Julio Cesar Suazo'yu renklerine kattı.
Eğirdir Mavigöl Otel'de gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, bu sene son 10 yılın en ciddi takımını kurduklarını belirterek, gelen 2 futbolcunun da Eğirdir'i çok sevdiklerini ve bu sene Eğirdir Belediyespor'u 3. lige çıkartacakları için söz verdiklerini belirtti. Uzun yıllardır Isparta'da birinci olduklarını fakat 3. lige çıkamadıklarını belirten Şengöl, sözlerine şöyle devam etti: "Bu sene 3. lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Zaten şuan ki kadroyla 3. ligde oynayan çoğu takımdan daha üstün seviyedeyiz."

Geçen sene kurulu olan kadrodan bazı arkadaşların ayrıldığının altını çizen Çelik, "Bu sene takımdan ayrılan futbolcuların yerine nokta transferler yaptık. Bunların başında Avusturya'nın Salzburg takımında 4 sene forma giymiş Julio Cesar Suazo ve Honduras Milli Takımı'nda forma giyen Francesco Pavon geliyor. Bu futbolcular Eğirdir Belediyespor'u 3. lige çıkarmak için bize söz verdiler. Bu 2 yabancı transferin dışında 10 tene de yerli transfer yaptık. Ayrıca altyapıdan gelen 7 futbolcu ile geçen seneki kadrodan kalan 7 futbolcuyu da kadromuza dahil ettik. Bu seneki kadromuz yaklaşık olarak 27-28 kişiden oluşacak ve seçimlerden hemen sonra da kamp dönemine gireceğiz" diye konuştu.
Eğirdir Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Çelik'in konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferler, Eğirdir'i çok beğendiklerini, en büyük hayallerinin Türk futbolunda top koşturmak olduklarını belirterek, Eğirdir Belediyespor'u 3. lige taşıdıktan sonra Süper Lig'de oynamak istediklerini açıkladılar.

Kaynak: Ajansspor
Haberi bizlere ulaştıran sayın Mehmet Ali Çelik'e teşekkürler.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...