Çarşamba, Temmuz 18, 2007

Dudulluspor, eski günlere dönmek istiyor

Dudulluspor, haftada beş gün antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. (Fotoğraflar: Eyüp AKKAYA)


Arkadaşımız Eyüp AKKAYA, İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Dudulluspor'un antrenmanını sizler için takip etti...

Bundan 5 yıl önce gittiği 3. Lig'e terfi maçlarında, birinci kademenin finalinde Sakarya temsilcisi Serdivanspor'a penaltılarla elenen, o günden bu yana da grubundan hiç çıkamayan İstanbul Süper amatör ekibi Dudulluspor'da yönetim kurulu yeniden eski günlere dönmek için kolları sıvadı.
İkinci Başkan Ali Yazılı, hedeflerinin yine eski günlere dönmek olduğunu belirtti. Bunun için takımın başına, Ümraniyespor'un eski teknik direktörü Zafer hocayı getirdiklerini belirten Yazılı, başarı kazanmak için öncelikle tesisleşme konusuna ağırlık vermek gerektiğini söyledi. Ali Yazılı, ''Öncelikle sportif başarıdan ziyade tesisleşme konusuna ağırlık verdik ve şu anda Dudullu'ya muhteşem bir saha kazandırdık. Kurumsallaşma adına her şeyi yaptık' derken, site ekibimize de teşekkür etti.

Haftanın beş günü antreman yapan futbolcular ise Dudulluspor camiasını başarılı günlerin beklediğini, bu sene herkesin Yeşil-Beyazlı ekibi konuşacağını savundu.
Dudulluspor'un bu seneki en büyük kozlarından olan ve takımın ağabeylerinden Cengiz, ''Bir çok büyük kulüpte futbol oynadım. Ümraniyespor, Denizlispor PAF Takımı, Vefa, Darıca Gençlerbirliği kulüplerinde forma giydim. Bir çok şampiyonluk yaşadım. Vefa'da 3. Lig'in eşiğinden döndük, Darıca'da 3. Lig'e çıktık. En büyük özelliğim forma giydiğim bütün amatör takımlarda gruptan çıkma başarısını göstermiş olmam. Şimdi bunu kendi semtimin takımı olan Dudulluspor'da da yaşamak istiyorum'' dedi.
Görüşlerini aldığımız diğer futbolcular da şöyle konuştu:
Ümit Yalçın: PAF takımdan çıkan bir oyuncuyum. Beş yıl önce Balıkesir'deki finalleri hayatta unutamam. 20 yaşında elemelerde forma giymiştim. O günleri yaşamak için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.
Yılmaz: Geçen sezon bir çok şanssızlıklar yaşadık ve ligin ilk başlarında başarısız sonuçlar aldık, böylece yarıştan kopmuştuk. Bu sene daha iddialıyız. Onun için Dudullu semtinin yanımızda olmasını istiyoruz.
Mustafa: Alt yapıdan çıkan bir oyuncuyum. Dudulluspor, maddi olarak bir çok ilçe takımından daha daha avantajlı. İMES, MODOKO bir çok sanayi kuruluşu burada ama gereken ilgi gösterilmiyor. Ancak bu sene ekip ruhunu en iyi yansıtan bir ekip olacağız.
(Mustafa da Balıkesir'deki terfilerde bütün maçlarda forma giydi. Genç yaşı ve muhteşem fiziği ile bir çok takımın transfer listesinde bulunuyor)

Haber: Eyüp AKKAYA


Takımın iki önemli kozu: Yılmaz (solda) ve Mustafa.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu takımda görev almak istiyorum anadolu üsküdarda oynuyorum çekmeköyde otırıyorum telefonum 05445084830 17 yaşındayım

Adsız dedi ki...

Ben dudullu sporun başarılı olacağına inanan birisiyim 8 yıldır maçlarını takip eder ve büyük keyif alırım eski günleri bende çok özledim haydi dudullum şimdi şaha kalkma zamanı,şimdi birlik ve beraberlık zamanı hep yanınızdayız.

Adsız dedi ki...

bende dudulluspor da 5 yıl oynadım.9 yaşımda futbola başladım şuan 15 yaşındaym.ancak bunca yıllık futbolcularına sahip çıkmadılar!!!

Adsız dedi ki...

duduLLu U-17 bu sene şampiyonnnnnn !!!

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...