Cuma, Temmuz 20, 2007

Beylik'li Fikret jübilesini yapıyor


Son 2 sezondur Kavaklı Beylikdüzüspor forması giyen ve takımın kaptanlığını yapan, daha önce de uzun yıllar 1., 2. ve 3. Lig'de forma giyen Fikret Durak, 23 Temmuz 2007 Pazartesi günü profesyonel futbol yaşamına son noktayı koyacak.
35 yaşındaki Fikret'in jübilesinde, tecrübeli oyuncunun daha önce formasını giydiği Kasımpaşa ile Zeytinburnuspor karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşma 18.00'de başlayacak.
Tüm sporseverleri Tayyip Erdoğan Stadı'na beklediklerini söyleyen Fikret, “Benim bu mutlu günümde herkesi stada bekliyorum. Bizler Türk sporuna uzun yıllar hizmet ettik. Bu hizmetin karşılığı olan son destek için herkesi bu maça bekliyorum” dedi. Profesyonel jübilesini yapacak olan Fikret'in amatör kümede forma giymeye devam etmesi bekleniyor.

Fikret Durak Kimdir?
22 Kasım 1972'de Almanya'da doğan Fikret, profesyonel futbol yaşamına 1992'de, o dönem 2. Lig'de yer alan Zeytinburnuspor'da başladı. Yarım sezon İstanbul BB forması giyen Fikret, bunun dışında 2000'e kadar Zeytinburnuspor için mücadele etti, bu takımın 1. Lig kadrosunda yer aldı. Tcrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Körfez Belediyespor (2000-2002), Tarsus İdman Yurdu (2002-2003), Kasımpaşa (2003-2005), Küçükçekmecespor formalarını giydikten sonra amatöre dönerek Kavaklı Beylikdüzüspor'la anlaştı. Golcü futbolcu, kaptanlığını yaptığı bu takımla geçen sezon terfilerde finale kadar çıkma başarısını gösterdi.
Foto-Araştırma: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

daha uzun seneler oynardın be abi
gençlerden çok daha fazla koşuyor çok daha fazla gol atıyordun.
iyiki seni defalarca izleme fırsatı buldum.
sitilimi sana benzetiyorlar:)bide senin kadar süratli olabilsem keşke:(

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.