Perşembe, Temmuz 05, 2007

Ayazağaspor'da transfer atağı

Ayazağaspor, bu sezon 3. Lig'e çıkmaya kararlı.

Yıllardır 3. ligin kapısından dönen Ayazağaspor nihayet transferde atağa geçti. Öncelikle geçen sezon da kadroda yer alan, Mehmet Aslan, Ender Marangoz, Burak Akgenç, Ömer Sağlam, Yunus (Kaleci), alt yapı oyuncularından Serkan ve Naim Aydın ile anlaşan Ayazağaspor dış transferde bombaları bir bir patlatmaya hazırlanıyor.
Geçen sezon Osmaniyespor' u çalıştıran Halit Kılıç'ı teknik direktörlüğe getiren Şişli ekibinde yardımcı hoca olarak da beş sezondur Ayazağaspor' da bulunan Muharrem Yıldırım görev yapacak. Bu sezon mutlaka 3. lig'e çıkmak isteyen Ayazağaspor' da dış transferde kimlerle anlaşıldığını http://www.ayazagaspor.com/ editörlerinden Turgay arkadaşımızdan öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağız.

Bu arada, işbirliği içinde olduğumuz Ayazağaspor'un resmi internet sitesinin halen kapalı olması ise tüm amatör futbolseverler için üzüntü kaynağı. İstanbul amatör kulüpleri içinde en güzel sitelerden birine sahip olan Ayazağaspor bu sitenin kıymetini bilmeli. http://www.ayazagaspor.com/ a sahip çıkılması gerekir. İsteğimiz ve beklentimiz en kısa sürede http://www.ayazagaspor.com/ sitesinin tekrar yayına başlamasıdır.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.