Perşembe, Haziran 28, 2007

Tavşanlı Bld'de ilk hedef tesisleşme

Tavşanlı Belediyespor, sahasını suni çimle kaplamak için Özel İdare'den yanıt bekliyor.


Haber: Muhammet Eyüpoğlu
Yalova Süper Amatör takımlarından Tavşanlı Belediyespor yapılan Genel kurulda yeni yönetimini belirledi.
Şu anda Tavşanlı Belediye Başkanı olan ve aynı zamanda Kulüp Başkanlığı görevini sürdüren Kadri Çiçek’in hazırladığı tek liste ile gidilen genel kurulda Kadri Çiçek’in başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: İsmail Oruç, Özgür Özevin, Zakir Bulduk, Mustafa Bayrak, Yüksel İşcan.

Genel kuruldan hemen sonra ilk olarak geçen yıl Tavşanlı Bld.Spor’u çalıştıran Yalçın Önem’le anlaştıklarını dile getiren Çiçek, “Önümüzdeki sezonda tesisleşme yılımız olduğu için her yıl yaptığımız büyük transferleri bu yıl düşünmemekteyiz. Kadromuzu koruyarak altyapımızdaki genç yeteneklerden de A Takım'a takviye yaparak yeni sezona öyle başlamak amacındayız” dedi.
Bu arada Tavşanlı Belediyespor sahasında bodur taşları ve sulama tesisatının da sonuna gelindi. Sahanın yapımı için açıklamada bulunan Belediye Başkanı ve Kulüp başkanı Kadri Çiçek, “Hiçbir yerden bir kuruş yardım almadan Belediye’nin kendi imkanlarıyla sahayı bu duruma getirdik. Suni çim için özel idareye gereken müracaatımızı yaptık ama daha bir cevap alamladık. Kadıköy’e, Termal’e 2.Nolu Amatör Sahanın Suni çimi için yardım yapılıyorsa bize de yapılması gerekir. Biz de gençliğe hizmet etmekteyiz. Şu anda itibaren sahada her yapılacak iş büyük külfiyet ister biz Tavşanlı Belediyesi olarak kendi imkanlarımızın içersinde bu kadar yapabildik. Sahanın etrafına yapılacak olan tel örgülerini de beldemizde bulunan iş adamları yapacak. Sahanın yapılması, bittiğinde de tribünlerle birlikte soyunma odaları, duşlar ve çeşitli spor komplekesi yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.