Pazar, Haziran 17, 2007

Silivrispor genel kurulu bekliyor



Geçen sezon terfi maçlarına iddialı giden ancak daha ilk maçta Kestelspor'a 1-0 yenilerek elenen Silivrispor genel kurulu bekliyor. İkinci bir listenin çıkmadığı Silivrispor'un güvenoyunu almaya çalışacak olan Kulüp Başkanı Turan Turan ve yeni yönetim kurulu, üyelerinin vereceği kararı bekliyor. Prensipte anlaşmaya varılan teknik kadro ve futbolculara; yönetimin genel kurulda güvenoyu alması halinde resmi imzaları attırılacak.

Başkan Turan "Silivrispor'un üyelerinden güvenoyunun alınması halinde çalışmalarımıza hız vererek yeni sezon öncesi prensipte anlaştığımız iç ve dış transferdeki oyuncularımıza resmi imzaları attıracağız. Silivrispor yönetim kurulu olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bizlere görev verilmesi halinde yaptığımız tüm çalışmaları resmiyete dökerek yeni sezon öncesi yaptığımız çalışmalara hız vererek, sezona herkesin imrenerek seyredeceği bir Silivrispor oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız yapılacak olan genel kuruldan sonra sezon öncesi çalışmalarına start verecekler" diye konuştu.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...