Perşembe, Haziran 14, 2007

Ünlü teknik adam Göncüler, Düzcespor'da


Geçen sezon terfilerde, önce iller turnuvasında Lüleburgazspor'a, daha sonra ilk kademede ise Vefaspor'a yenilen ve 3. Lig'e çıkamayan Düzcespor uzun süredir sürdürdügü hoca arayışını, geçen sezon Adanaspor’u Lig B’ye taşıyan Zafer Göncüler’le anlaşarak çözdü.

Geçtigimiz günlerde yapılan olaganüstü kongrede görevi devralan Düzcespor Baskani Mehmet Özçelik ve ekibi takimi bir an önce profesyonel lige çikarmak için kollari sivadi. İlk etapta teknik ekip sorununa el atan yeni yönetim, Fenerbahçe Baskani Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’ın da desteğiyle, tecrübeli antrenör Zafer Göncüler’le el sıkıştı. Düzcespor’un hedefi olan bir takım oldugunu ve hedeflerinin uzun vadede Lig A oldugunu söyleyen Zafer Göncüler Düzcespor’a imza attığı için mutlu oldugunu söyledi.
Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe, Ankaragücü, Sakaryaspor gibi büyük kulüplerde oynayan Zafer Göncüler, teknik direktörlük kariyerinde de Gençlerbirliği, Ankaragücü, Marmarispor, Aydınspor, Erzincanspor gibi takımlarda başarılara ulaştı.
Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncu konusunda ağırlıklı olarak İstanbul ve Ankara’dan transfer yapmayı düsündüklerini ve bu konuda da hemen çalışmalara baslayacaklarını belirterek, yardımcılar konusunda da kendisinin geçen sezonki yardımcı antrenörünün yani sıra Düzce’den de bir yardımcı antrenörle çalismak istediğini ifade etti. İlk kez amatör bir takımda çalışacağını belirten tecrübeli teknik adam, bunu küçümsemek anlamında deği,l işinin uzun ve zor olduğunu belirtmek amacıyla ifade ettiğini söyledi. Amatör takımda çalışacak olmasının kariyeri açısından herhangi bir sorun yaratmayacağını söyleyen ünlü çalıştırıcı, Düzce’deki önemli isimlerden de destek alacağını ifade etti.

Kaynak: duzcespor.net

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...