Perşembe, Haziran 28, 2007

Çınarcık Bld. 3. Lig'e her yönden hazır!

Haber: Muhammet Eyüpoğlu
3. Lig'e terfi maçlarında Yalova'yı en çok temsil eden ekiplerden biri olan Çınarcık Belediyespor, tesisleşme atağını sürdürüyor.
2007-2008 sezonunda 3. Lig'i hedefleyen Çınarcık Belediyespor, tesis yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, tesisleri önümüzdeki sezona yetiştireceklerini belirten Belediye Başkanı Murat Erdoğan çalışmalar tamamlandığında Çınarcık ilçesine yakışır bir tesis kazandırmış olacaklarının altını çizdi.
Tesisler hakkında bilgi veren Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, “Yapımına devam eden tesislerimizin zemin katı, soyunma odası ve duş olarak kullanılacaktır. Zemin üstü kat ise, hakem odası, misafir odası, soyunma odaları olacaktır.2.kat ise yatakhane ve yönetim kurulu odası olarak yapılacaktır" dedi.

Yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, "İlçemize ilk olarak geçen sezon çok kaliteli bir çim saha kazandırdık. Şimdi de oldukça kaliteli, Çınarcık Belediyespor’a yakışır bir tesis yapıyoruz. Bu yıl dahil olmak üzere, bundan sonra 3. Lig'e çıkmak için mücadele vereceğiz. Bunun için de kaliteli transferler yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Çınarcık Belediyespor bu yıl adından çok söz ettirecek. Altyapı olarak da 3. Lig'e hazır duruma gelmek için antrenörlerimiz bu çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler. İyi ve dinamik bir genç takımımızda bulunuyor. Bundan sonra tek düşüncemiz Çınarcık ilçesi olarak takımımızın 3.Lig’e çıkması” dedi.

Copright: Yerel Futbol Sitesi. Bu haberi sitenize kullanmak isterseniz haberin kaynağını ve muhabirimizin ismini mutlaka belirtin. Emeğe saygı gösterin.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.