Pazartesi, Haziran 04, 2007

Malatya Bld'de büyük sevinç

Malatya Bld geçen yıl finalde Tepecik Bld'ye 3-1 yenilmişti.


Ve Malatya Belediyespor uzun uğraşların ardından nihayet 3. Lig'e çıktı...

Antakya Atatürk Stadı’nda yapılan maçta Diyarbakır Vuralspor'u Cuma ve Resul’ün golleriyle sonuca ulaşan Malatya Belediyespor’da, Üçüncü Lig’e çıkmanın sevinci yaşanıyor.
Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya olarak en sevinçli günlerinden birini yaşadıklarına işaret ederek, "Futbol takımımız, uzun yıllardan beri hakettiği yere ulaştı.
Geçen sene büyük bir talihsizlikle çıkma şansını kaybetmiştik, ancak bu yıl bütün arkadaşların fevkalade gayretleri neticesinde Malatya Belediyespor Üçüncü Lig’e çıkmayı başardı" dedi.
Malatya Belediyespor’un, Malatyaspor için iyi bir altyapı olacağına işaret eden Akın, şöyle konuştu: "Malatyalı yetenekli evlatlarımız altyapıdan yetişerek Malatyaspor’u besleyecek ve Süper Lig’e çıktıktan sonra bu ligde kalıcı olmasını sağlayacaktır. Malatya Belediyespor’un voleybol takımı Birinci Lig’e, masa tenisi takımı İkinci Lig’e, futbol takımı da Üçüncü Lig’e çıktı. Bu büyük başarıdır. Herkese teşekkür ediyorum. Malatya’mız, bu güzellikleri en çok hak eden ildir."
Kulüp başkanvekili Atilla Kantarcı da, sezon başında Üçüncü Lig’e çıkmayı hedeflediklerini, bunu başardıkları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.
Kantarcı, Türk Telekom Lig (A) ekibi Malatyaspor’un Turkcell Süper Lig’e çıkamamasının yarattığı burukluğu kentin üzerinden atmayı umduklarını kaydetti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.