Perşembe, Haziran 07, 2007

Hadımköyspor bomba gibi geliyor!

Tuncay Soyak, artık Hadımköy'ün yeni hocası. (Foto: hadimkoyspor.com)

Bu yıl terfi maçlarında henü ikinci maçta şanssız bir şekilde penaltılarla elenen ve herkesi şaşırtan Hadımköyspor transferde oldukça hızlı...

Daha önce iç transferde Atakan, Reşat, Yaver, Ercan, Volkan, Erdoğan, Evren, İsa, Hamdi ve Ümit'le anlaşarak başarılı kadrosunun çekirdeğini koruyan Yeşil-Siyahlılar'da teknik direktörlük görevine de Türk futbolunun tanınmış isimlerinden Tuncay Soyak getirildi.

Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor ve Galatasaray formaları giyen 47 yaşındaki Soyak, 2000 yılında başladığı teknik adamlık kariyerinde 2. ve 3. Lig'de pek çok kulüp çalıştırdı. Ünlü teknik adam kariyerinde sırasıyla Karagümrük, Tekirdağ, Balıkesir, Tepecik Belediye, Anadolu Üsküdar, Küçükköy, Maltepe, Gebze ve Darıca Gençlerbirliği'nde görev aldı.

Ayrica bu sezon Körfez Belediyespor'un yükünü büyük ölçüde tasiyan, Biri Rus digeri Gürcü iki adaş (David), Erdek Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Ferit ile forvet Onur, Bağlarbaşıspor'dan amatör milli takımının forveti Erhan ile Bostancıspor'dan kaleci Egemen ile tüm konularda anlaşma sağlandı. Şimdi tatilde olan bu futbolculara da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalatılacak.

Zeytinburnu, Yıldırım Bosna ve Karadeniz takımlarında oynayan 'Mami' lakaplı sol açık Muhammet'le de anlaşma sağlanıp sözleşme imzalandı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...