Salı, Haziran 26, 2007

Hadımköy'e tecrübeli orta saha

Ferit, Hadımköyspor Kulüp Binası'nda kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. (foto: gerçek gazete)

Hadımköyspor transfere doymak bilmiyor.
Geçen sezon terfilere daha 2. maçta veda ederek herkesi şok eden, sonrasında 'dağılabilir' denilen Yeşil-Siyahlı ekip, tam tersine çok daha güçlü bir kadro için yoğun bir çalışma içerisinde.
Önceki transferlerini de Yerel Futbol Sitesi'nde duyurduğumuz Yeşil-Siyahlılar, son olarak geçen sezon Erdek Belediyespor'da oynayan ve bu ekibin terfilerde yarı finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan tecrübeli orta saha oyuncusu Ferit Gültepe'yi renklerine bağladı.

Nusaybin Demir, Çankırı Belediye, Batman Petrol, Batman Belediye, Diyarbakır Kayapınar, Diyarbakır DİSKİ ve Erdek Belediyespor'da forma giyen Ferit Gültepe, ilk kez bir İstanbul kulübüyle anlaştığını ifade ederek, Hadımköyspor'un her zaman ismini duyduğunu ve her yıl iddialı takımlar kurmasından dolayı ve de iyi bir yönetiminin olması nedeniyle düşünmeden imza attığını söyledi.
Yeni sezonda Hadımköyspor'un formasını başarılı bir şekilde giyeceğini belirten futbolcu Gültepe, "Hedefi olan bir takıma geldim. Büyük bir camia, Bu camiaya yakışır bir oyun oynayarak hedefe ilerlemek için eliminden geleni yapacağım" dedi.
Hadımköyspor Kulüp Başkanı Seyfettin Selim ise bu sezonki hedeflerinin büyük olduğunu ve büyük hedefe ilerlerken, büyük oynadıklarını söyledi. Şu ana kadar yapılan transfere bakıldığında alınan oyuncuların kalitesinden kimsenin bir sıkıntı duymaması gerektiğini söyleyen Selim, "Hadımköyspor'un yine büyük hedefleri var. Bu hedef doğrultusunda ilerlerken, aldığımız oyuncuların kaliteli ve tecrübeli oyuncular olması için çalışmalarımızı iyi bir şekilde sürdürdük. Hadımköyspor'un hedefini kaldırabilecek oyuncularımızı renklerimize kattık. Bunu açıkça söyleyebilirim. Seyredip de aldığımız oyunculardan biri de Ferit Gültepe'dir. Ondan çok şey bekliyorum. Hadımköyspor'a büyük katkıları olacağı konusunda kuşku duymuyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.