Pazar, Haziran 24, 2007

Çekmeköy'ün yeni patronu Ertem

Haber: Ahmet Yücer
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Çekmeköyspor, yeni sezon öncesi, hedefleri yüksek ve futbolun içinden gelen genç teknik direktör Mustafa Ertem ile anlaştı.
14 yıl süren profesyonel futbol yaşamında sırasıyla Türk Telekom, Erzurumspor, Tarsus İdman Yurdu, Mustafakemalpaşa, Siirtspor, Üsküdar Anadolu ve Beylerbeyi formaları giyen Ertem, 2002 yılında aktif futbol yaşamını noktalayarak antrenörlük ve teknik direktörlük kariyerine başladı. Mustafa Ertem son olarak 2006-2007 sezonunda, 3. Lig takımlarından Üsküdar Anadolu'da antrenörlük yaptı.
İmza töreninden sonra görüşlerini aldığımız Mustafa Ertem, Çekmeköyspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve hedeflerinin bu sene 3. Lig olduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, Çekmeköyspor'a imza attığı için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.
Törende Çekmeköyspor Yönetim Kurulu adına konuşan Haydar Zengin de, ''Kaliteli ve genç çekirdek kadromuzu koruyup, hocamızın uygun göreceği yerlere en iyi takviyeleri yaparak, hedefimize ulaşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız'' dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.