Salı, Haziran 12, 2007

Beylikdüzüspor yine iddialı

Beylikdüzü geçen sezon İstanbul şampiyonu olmuştu. (Foto: Efkan Bucak)


3. Lig şansını son dakika golüyle yitiren Kavaklı Beylikdüzüspor, gelecek sezon daha iddialı bir takım kurmak üzere kolları sıvadı. Takıma önemli katkıları bulunan Beylikdüzüspor İkinci Başkanı İbrahim Türkgenç'in istifası ise reddedildi.

Süper amatör kümede yeni sezon öncesi yine iddialı bir takım kuracaklarını açıklayan Genel Kaptan Ömer Küçüksarı, yapılan yönetim kurulu toplantısının olumlu geçtiğini belirterek yeni sezon öncesi çalışmalar başlayacaklarını söyledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'nın önümüzdeki sezona olumlu baktığını ifade eden Genel Kaptan Küçüksarı Beylikdüzüspor'un yine iddialı bir takım kuracağını belirtti.
Küçüksarı, "Bizim final karşılaşmasında şansız bir şekilde mağlup olmamız, bu yarışa bir daha girmememiz anlamına gelmez. Kavaklı Beylikdüzüspor önümüzdeki sezon da iddialı bir takım kuracaktır. Toplantıdan çıkan karar bu ve böyle de olması gerekiyordu" dedi.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...