Perşembe, Haziran 28, 2007

Çatalcaspor'a tecrübeli çalıştırıcı

Aruner'in imza törenine Engin Verel de katıldı. (en sağda)

Genel koordinatörlüğünü, eski Fenerbahçe oyuncusu, spor yazarı ve yorumcu Engin Verel'in yaptığı Çatalcaspor, bir dönem Fenerbahçe altyapısında görev yapan Bilal Arular'ı teknik direktörlük görevine getirdi

İstanbul Süper Amatör Küme'de oldukça kötü bir sezon geçirerek 1. Amatör Küme'ye düşen Çatalcaspor, geçen sezon Ödemişspor'u çalıştıran Bilal Arular'u teknik direktörlük görevine getirdi. Daha önce Fenerbahçe'nin altyapısında çalışan Arular, koordineli bir şekilde alt yapıdan, üst yapıya kadar her kademeden sorumlu olacak.
Tecrübeli teknik adam, iyi ve büyük bir camiaya geldiğini, bu yere gelmesinde Engin Verel'in büyük katkısı olduğunu belirterek başarılara imza atacak bir kadro oluşturacaklarını söyledi.
Takımı daha önce hiç seyretmediğini ifade eden Arular "İyi bir camiaya geldiğimin farkındayım. İyi bir futbol geçmişim oldu. Antrenörlüğe Fenerbahçenin alt yapısında başladım, 5 yıl süren antrenörlük deneyimimden sonra Sarıyer, Artvin Hopa, Eyüpspor alt yapı koordinatörlüğü yaptım, Ödemişspor'u çalıştırdım" dedi.

Çatalcaspor'un Genel koordinatörlüğünü yapan Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Engin Verel, Çatalca'yı sporun merkezi haline getirme çalışmaları olduğunu belirterek, Çatalcaspor'u herkesin seyredeceğini söyledi. Spor dünyasından sanat dünyasına kadar Çatalcaspor'un misafirinin eksik olmayacağını sözlerine ekleyen Engin Verel, "Hocamız eski bir futbolcudur, kendisini yıllardır tanıyorum, Çatalcaspor'a büyük faydası olacak bir teknik adam, Kendisine her konuda yardımcı olacağız. Zaman zaman ünlü hocalarımızı getirip takımı seyrettireceğiz. Zaman zaman sanat dünyasından birçok kişiyi misafir edecek yani Çatalcaspor bu bölgenin merkezi, İstanbul'a ve Türkiye'ye açılan kapısı olacak, Buradaki yetenekli oyuncular için iyi bir vitrin olacak. Bazı zamanlar milli takım antrenörleri gelerek Çatalcaspor'a ders verecekler, kimi zaman Türkiye'nin başarılı teknik adamları Çatalca'ya gelerek buradaki çalışmaları ve maçları izleyecekler. Çatalcaspor her zaman göz önünde olacaktır" dedi.

1 yorum:

ozan dedi ki...

10 yıldır futbol oynuyorum ve çeşitli sebeplerden dolayı futbolu bırakmak zorunda kaldım..ama şimdi,çatalcasporda yardımcı antrenör olarak çalışmak istiorum..çatalcasporumuzun en iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapıcağıma emin olabilirsiniz..05546006572

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...