Salı, Mayıs 15, 2007

Yenisahra'da tatsız futbol

YENİSAHRASPOR: 2 KARTAL ALTINORDU: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 13. Grup'ta lideri belirleyecek maçta Altınordu ile Yenisahra 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Altınordu, bitime üç hafta kala Yenisahra'nın iki puan önünde liderliğini sürdürdü.

HABER-YORUM: Ali BİTER

Şampiyonluk yolunda liderlik maçıydı... Bir amatör maçta alınmış gördüğüm en büyük güvenlik önlemleri vardı. Çevik kuvvet 2 otobus gelmişti, asayişçiler, cevre karakoldakiler cabası... Nedenini cok gecmeden anladım, Yenisahralı taraftarların mac izlemeye gelmekten cok kavgaya niyetli oldukları görüldü. Sadece kufur etmek icin gelmisler, bunun bir spor oldugunu unutmus gibiydiler ama davul-zurna 90 dakika hiç susmadılar (helal olsun). Dikkatimi ceken bir husus ise Kadıkoy Belediyesi'nin hediye ettiği Yenisahra Stadı'na gelenlerden, Yenisahra Kulübü adına giriş ücreti olarak 1 YTL almalarıydı.
Maça gelince... 2-2 bitti ama ortada 1. amatör kümeye yakışacak bir futbol olmadi (iki takım da ikinci kümede kalsa iyi olur yani). Altınordulu futbolcular Yenisahra taraftarlarından çok etkilendiler. Rüzgarı da önüne alınca ilk yari Yenisahra'nın kontratağa dayalı futbolu etkili oldu.
Taraftar gazının da etkisi ile ilk dakikada attigi golle Yenisahra ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı Altınordu rüzgarı arkasına aldı ve az da olsa top yapma çabası içine girdi. Rüzgara karşı oynayan Yenisahra uzun topları atamayınca sinirler gerildi ancak Altınordu defansının hatasını 9 numaralı oyuncu affetmedi: 2-0.
Son 15 dakikaya 'maç bitti' gözüyle bakan Yenisahra arka arkaya iki gol birden yiyince takımlar puanları paylaştı. Maçtan sonra polis güvenligi altında dağıldık. Ortada futbol denen bir şey yoktu...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

maç fotoğrafı yok mu?

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.