Pazar, Mayıs 27, 2007

Sizinle Gurur Duyuyoruz!

Batı İstanbul'un Aslanları seneye çıkacak inşallah! (Foto: kizikspor.com)

İstanbul bu yıl büyük umutlarlar terfilere başladı, 12 takım çeşitli il merkezlerine gitti, bunlardan en az 5'i gerçekten 3. Lig'i hedefleyen kadrolar oluşturdu, yatırımlar yaptı. Futbolcusuyla, camiasıyla 3. Lig'e baş koydu.
Lakin olmadı... Son olarak 2002-2003 sezonunda İstanbul takımları boş geçmişti. O sene de iki takımla finallere gidilmiş, Feriköy yarı finalde Paşabahçe de finalde yenilmişti.
Bu yıl Lig B ekiplerinden çok daha iyi kadrosu bulunan Hadımköyspor biraz günün de olmadığı, biraz hakemler taraf tuttuğu biraz şanssız olduğu için penaltılarla elendi. Silivri ve Ayazağa herkese şok ederek ilk turda elendi. Ümraniye yine ilk turun finalinde yitirdi. Tuzlaspor hepimizin beklentilerinin üzerindeydi, elinden geleni yaptı.
Kavakşı Beylikdüzüspor en başarılı İstanbullu'ydu. Bu takımı canlı izledim gerçekten muazzam bir ekipti. Tecrübeli oyunculardan oluşan, akıllı oynayan, fizik ve teknik gücü yüksek bir ekipti. Kesinlikle terfilerdeki en iyi 5 ekipten biriydi.
Ancak Bolu'da maalesef, çok da iyi oynadığı karşılaşmada son derece şanssız şekilde, uzatma anlarında gelen bir gole boyun eğdiler. Geçen yıl Tepecik'i 3. Lig'e çıkaran kaleci Eray ne yazık ki kendisini geçen meşin yuvarlağı engelleyemedi. Yine de Tüm takım İstanbul'un gururu oldu. (Maç sonrası rakip takım yöneticilerinin çirkinlik yaptığını, taraftarlarının da Beylikdüzü taraftarlarına yabancı madde attığını duyduk bu arada. Hakemler de işbaşındaydı. İlk yarıda Beylikdüzü'nün buz gibi temiz golü sayılmadı.)
İnşallah Beylikdüzü, Hadımköy ve diğerleri kadrolarını bozmaz ve İstanbul bu yılın acısını gelecek sezon iki takımlar çıkarır!

Alkışlar İstanbul'un 12 gururuna:

Kavaklı Beylikdüzüspor
Hadımköyspor
Silivrispor
Vefaspor
Kentyıldızspor
Ümraniyespor
Yenibosnaspor
Leventspor
Ayazağaspor
Tuzlaspor
Feriköyspor
Batı Trakyaspor

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.