Cumartesi, Mayıs 05, 2007

Kentyıldızspor çok iddialı

Kentyıldız, İstanbul Süper Amatör Küme'de Hadımköy'ün ardından ikinci olmuştu. (Foto: Kentyıldızspor Resmi Sitesi)


İstanbul Süper Amatör Lig`de grup ikincisi olarak 3. Lig`e çıkma mücadelelerine katılma hakkı elde eden Kastamonu Kentyıldızspor, maçların yapacağı Eskişehir'e Esenler Belediyesi'nde düzenlenen ve Belediye Başkanı Mehmet Öcalan'ın da katıldığı bir törenle, başarı dilekleriyle uğurlandı.
Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda uğurlama töreni öncesinde futbolculara hitaben bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, "Ayağınızın bileğinin gücüyle, yüreğinizle buralara geldiniz. Çamurlara yattınız, debelendiniz, yaralandınız. Ve bu noktaya geldiniz. Şimdi işiniz daha zor. Çünkü belki bir yere gelmek zordur ama, geldiğin o yerde kalmak daha da zordur" dedi.
Bugüne kadar gösterdiği başarılardan dolayı, Kulüp Başkanından, teknik kadrosuna, hocalarına ve futbolcularına kadar herkesi tebrik ettiğini söyleyen Mehmet Öcalan, "Şimdi Kastamonu Kentyıldız Spor`dan yeni başarılar bekliyoruz. Eskişehir`de önce bize yakışan beyefendiliğinizi koruyun. Ondan sonra sportif başarıya kilitlenin. Orada istediğiniz sonucu alın ve gelecek sezon 3. Lig`de oynamaya hak kazanın. Bu başarıya imza atacağınıza gönülden inanıyorum" diye konuştu.
Kentyıldızspor, İstanbul`dan Silivri, Bursadan Ketsel ve Kurtuluş, Edirne'den Keşan, Çanakkaleden Alsancak ve Bilecik'ten Söğüt ile mücadele edecek.
Kentyıldız Kulüp Başkanı Metin Çalık, büyük bir moralle Eskişehir`e hareket ettiklerini söyleyerek, "Maçlar öncesi bir hafta Eskişehir`de kamp yaparak buranın havasına alışmaya, eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Ancak bir üst tura çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Rakibimiz hiçbir takımdan korkmuyoruz. Biz hepsinden daha iyiyiz. Onlar bizi düşünsünler. Esenler`e güzel haberlerle döneceğiz" dedi.

Kaynak: Vecdi Gönül-kastamonuspor.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...